Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară

Ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una plină de răsturnări de situație. După ce Alexandru Bădițoaia a fost eliminat, Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă pentru a face o mutare uluitoare.

catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite Galerie
După ce Alexandru Bădițoaia a fost eliminat, Cătălin Scărlătescu a luat o decizie complet neașteptată, la „Chefi la cuțite” | Antena 1

După ce au pierdut cel de-al 14-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa mov și cea verde au intrat la un duel ce s-a terminat cu eliminarea unui concurent, spre marea surprindere a tuturor.

Cine ar fi crezut că o probă de gătit cu lactate, ce părea atât de simplă la început, o să fie îndeajuns de grea pentru a elimina un cuțit de aur?

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă de la Florin Dumitrescu pentru a salva un concurent eliminat

Totuși, Cătălin Scărlătescu nu a putut lăsa lucrurile astfel, așa că a folosit o amuletă ce i-a permis accesul la un avantaj deținut de Florin Dumitrescu!

„Asta e o amuletă pe care eu nu puteam s-o folosesc. Ai mei știau, nu exista amuleta aia pentru mine. Drept urmare m-am dus și i-am oferit-o”, a fost dezvăluirea extrem de sinceră făcută de Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare plină de surprize, după duel! Ce farfurie a făcut senzație

„Bontea, Dumitrescule…Ai dreptul să iei orice amuletă vrei de la unul dintre chefi și s-o folosești pe loc. Poți salva un concurent eliminat din echipa ta, înlocuindu-l cu un altul”, aceasta a fost vestea care a adus și bucurie, dar și tristețe pe chipurile concurenților.

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

A fost momentul în care bucătarii din echipa mov au realizat că riscă să ia locul lui Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Și cel „sacrificat” a fost Vincenzo Aiello (Enzo), după un moment extrem de dificil și tensionat pentru toți cei din bucătăria „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent... Valentina Ioniță (Lebăduța), reacție neașteptată după eliminarea lui Vincenzo Aiello! Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x