Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Probă grea în cel de-al 14-lea battle! Ce gătesc concurenții și cine face degustarea

În ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție au parte de o probă grea, în cel de-al 14-lea battle. Înainte de toate, echipeel trebuie să se întreacă la o mini-probă de îndemânare.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce trebuie să gătească echipele de la „Chefi la cuțite”, în cel de-al 14-lea battle | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Liderul echipei verzi a încercat s-o „fure” pe Elena Matei, dar „tăticul” nu a lăsat așa situația și a răspuns amuletei tot cu o amuletă și a refăcut componența echipelor.

Apoi, Florin Dumitrescu i-a surprins pe toți, anunțând că el are de gând să folosească o amuletă supremă, ce îi permite nu doar un schimb de concurenți, ci și impunerea regulii celor zece. Astfel, Dorin Voiasciuc s-a dus la echipa verde și în locul său a venit Florin Revesz.

Ce gătesc concurenții și cine a câștigat proba de îndemânare, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Apoi, când spiritele s-au mai liniștit, Irina Fodor a anunțat ce probă aduce al 14-lea battle, cine face degustarea, dar și ce mini-probă de îndemânare a pregătit.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Înainte de-a afla ce trebuie să gătească, cele trei echipe trebuie să se întreacă la o probă de îndemânare. Narcisa Birjaru, Dorin Voiasciuc și Cătălin Amarandei au încercat să stoarcă un litru de citrice și câștigul a mers la echipa verde.

florin dumitrescu si catalin scarlatescu

Chefii au avut parte de o temă inedită în al 14-lea battle de la „Chefi la cuțite”

„Avem urechi de porc, obraz de vită, gheare de pui, fagure de miere, târtițe de pui, limbă de vițel, gâturi de rață, cozi de vită, picioare de porc, inimi de rață, gât de berbecuț, burtă de vită și sânge de porc”, acestea sunt ingredientele citite de Sorin Bontea, înainte de cel de-al 14-lea battle.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară

Numite „resturi” de mulți, aceste produse sunt rar folosite la gătit, fiindcă mulți nu știu cum să le gătească. Însă, concurenții din cele trei echipe trebuie acum să demonstreze

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă supremă! Ce concurenți a schimbat... Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare surprinzătoare. Echipele au gătit din „resturi” farfurii de restaraunt de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x