Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu un concurent eliminat din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta ca tocmai un cuțit de aur să primească un punctaj mic, după duel.

Echipa mov și cea verde au intrat la duel, după cel de-al 14-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

În ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut parte de un carusel de emoții greu de imaginat. La final, un concurent a fost eliminat din competiție.

Încă de dinainte să afle ce temă de gătit au, în cel de-al 14-lea battle, cei trei chefi s-au întrecut în amulete. Primul a fost Cătălin Scărlătescu, cel care a vrut să o „fure” pe Elena Matei în echipa sa. Mișcarea sa a fost însă anulată de o amuletă folosită, ca răzbunare, de Sorin Bontea.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 30 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Florin Dumitrescu nu s-a lăsat mai prejos și a făcut schimb de concurenți, luându-l înapoi în echipa sa pe Florin Revesz.

Echipa verde a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel, echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare plină de surprize, după duel! Ce farfurie a făcut senzație

La final, scafandrii care au degustat au decis ca victoria să meargă la echipa albastră.

concurentii din echipa verde si cea mov, in platoul chefi la cutite

Victorina a avut o reacție uimitoare când și-a aflat nota de la duel, la „Chefi la cuțite”

Intrați la duel, concurenții din echipa mov și cei din echipa verde au primit libertatea de-a găti orice rețetă își doresc, dar cu o condiție: să utilizeze produse lactate. După ce au degustat atent farfuriile pregătite de dueliști, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu au acordat punctelece au dictat ce concurent este eliminat, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent din echipa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cel de-al 14-lea duel a reprezentat o adevărată provocare pentru cele două echipe, conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Se pare că proba de lactate nu a fost una deloc ușoară și, la finalul ediției din data de 6 iunie 2021, un concurent a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Reveniți în platoul emisiunii, cei trei jurați au anunțat punctele concurenților și, rând pe rând, aceștia s-au întors la bucătărie. Surpriza a fost mare atunci când concurentul eliminat de la „Chefi la cuțite” a fost chiar Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri