Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Verdict surpriză, după al 14-lea battle! Ce farfurie i-a uimit pe scafandri și cine intră la duel

După ce au degustat atent farfuriile pregătite de concurenți în edițai 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, scafandrii au votat preparatul care le-a plăcut cel mai mult. Surpriza a fost mare când banda de foc a adus verdictul.

florin dumitrescu si catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite, alaturi de echipele lor Galerie
Banda de foc a adus un verdict neașteptat, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de un battle cu o temă destul de grea.

Înainte însă, Cătălin Amarandei, Narcisa Birjaru și Dorin Voiasciuc s-au întrecut la o probă de îndemânare ce a presupus obținerea unui litru de suc de citrice, într-un timp cât mai scurt. Și fiindcă a câștigat, Sorin Bontea a fost cel care a decis ce gătește fiecare echipă.

Cine a câștigat al 14-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Irina Fodor a pregătit o listă de ingrediente inedite, considerate de mulți a fi „resturi”: urechi de porc, obraz de vită, gheare de pui, fagure de miere, târtițe de pui, limbă de vițel, gâturi de rață, cozi de vită, picioare de porc, inimi de rață, gât de berbecuț, burtă de vită și sânge de porc.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare plină de surprize, după duel! Ce farfurie a făcut senzație

Echipa verde a ales burta de vită și obrazul de vițel și a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel. Echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice.

scafandri, la chefi la cutite

Degustarea a fost făcută de un juriu format din scafandri

Degustarea a fost făcută de un juriu format din scafandri, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. La final, după ce au analizat atent fiecare farfurie în parte, invitații speciali au decis ce farfurie a fost cea mai bună.

Banda a început să meargă și emoțiile concurenților au atins cote maxime. Până la un punct, scorul a fost destul de strâns pe tabelă. Totuși, situația s-a schimbat radical atunci când ultimele farfurii au mers către echipa albastră, care s-a ales cu un total de cinci puncte, în comparație cu rivalii, care au primit doar trei puncte. Încă o dată, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu intră la duel.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare surprinzătoare. Echipele au gătit din „resturi” farfurii de restaraunt de lux... Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Temă complet neașteptată în duelul 14. Ce gătesc concurenții pentru a scăpa de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x