Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Temă complet neașteptată în duelul 14. Ce gătesc concurenții pentru a scăpa de eliminare

După un battle dificil, echipa mov și cea verde au intrat din nou la duel. Irina Fodor i-a surprins pe toți atunci când a anunțat ce temă de gătit a pregătit.

Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit au concurenții intrați la duel, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus numeroase emoții și provocări pentru concurenții rămași în competiție. În cel de-al 14-lea battle, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în rețete pregătite cu „resturi” și juriul a decis cine a făcut cea mai bună farfurie.

Echipa albastră a câștigat cu un scor de cinci puncte, în timp ce echipa mov și cea verde au intrat din nou la duel. Tema de gătit i-a cam luat prin surprindere pe concurenți.

Ce surpriză a adus duelul din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Echipa verde a ales burta de vită și obrazul de vițel și a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel. Echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice. Dintre toate, farfuria albastră a impresionat cel mai mult.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare plină de surprize, după duel! Ce farfurie a făcut senzație

Obosiți după cel de-al 14-lea battle, în care s-au întrecut în fel și fel de rețete menite să surprindă juriul format din scafandri, concurenții din echipa mov și cei din echipa verde s-au așezat la bancurile de lucru și au sperat că, măcar de data aceasta, tema de gătit pregătită de Irina Fodor este una ușoară.

valentina ionita la chefi la cutite

Dueliștii au gătit rețete pe bază de lactate, la „Chefi la cuțite”

„Aveți prilejul să faceți senzație cu niște ingrediente de încredere. Sunt obținute din lapte proaspăt (…). Libertatea voastră poate să zburde în orice direcție, dar cu lactate. Fiți buni și faceți ceva de neuitat. Aveți iaurturi, lapte, brânzeturi, aveți de toate”, a explicat prezentatorea îndrăgitului show culinar, spre uimirea tuturor.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară

Timpul alocat gătitului este de șaizeci de minute și miza una uriașă: concurentul care obține cele mai puține puncte este eliminat.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri