Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Battle-ul 15 a început cu o mini-probă. Ce echipă a câștigat avantajul extraordinar

Ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță pentru concurenții rămași în competiție. Înainte de battle, echipele s-au întrecut la o mini-probă de îndemânare.

Trei concurenți s-au întrecut înt-ro mini-probă de îndemânare, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

În ediția trecută, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit un adevărat festin de amulete, în încercarea de-a face tot felul de mutări strategice și schimbări, menite să îi ajute pe ultima sută de metri.

Finala „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi și orice victorie în battle-uri contează, fiindcă protejează echipele de o posibilă eliminare. Deocamdată, în sezonul 9 au mai rămas patru „furculițe” verzi, cinci „cuțite” albastre și doar trei „linguri” mov, după ce Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent.

Concurenții s-au întrecut la o mini-probă înainte de al 15-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Acum, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în bucătărie pentru a descoperi ce surprize le mai aduce următorul battle. Înainte de toate însă, concurenții și chefii au avut parte de un scurt moment de înviorare, dansând pe muzica celor de la The Prodigy, care a răsunat puternic în platou.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

Apoi, Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a surprins pe toți cu o veste complet neașteptată.

Rikito Watanabe la „Chefi la cuțite”

Rikito Watanabe la „Chefi la cuțite”

„Bună seara, dragilor. Mă bucur să vă văd. Am văzut că aveți chef de petrecere. Mă întreb dacă jocul de astăzi o să vă placă. Aveți de pregătit carne pentru tartar de vită, adică de tocat la cuțit carnea”, a explicat aceasta, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Astfel, Rikito Watanabe, Ciprian Antone și Alexandru Bădițoaia s-au înarmat cu niște cuțite și s-au apucat de treabă. Echipa albastră a fost descalificată pentru că nu a respectat regulile mini-probei de îndemânare și lupta mai dat doar între verzi și cei din echipa mov.

Bucuria a fost mare atunci când verdictul a fost favorabil pentru Cătălin Scărlătescu, juratul care a rămas cu cei mai puțini concurenți în echipă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri