Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

Tensiunea a atins cote maxime în ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. În timpul celui de-al 15-lea battle, Sorin Bontea a făcut o criză uriașă de nervi și echipa verde s-a certat cu echipa albastră.

sorin bontea si florin dumitrescu, in bucataria chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea s-a enervat și a făcut scandal, la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

De data aceasta, în ediția din 7 iunie 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a pregăti câte două rețete cât mai gustoase care să se încadreze la tema de straturi.

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur care a fost la un pas de eliminare în ediția anterioară, a reușit să câștige mini-proba de îndemânare și i-a adus lui Cătălin Scărlătescu avantajul de-a putea alege cu ce ingredient gătește fiecare echipă, în cadrul celui de-al 15-lea battle de la „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea a făcut o criză uriașă de nervi, în timpul celui de-al 15-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Pentru el a ales brânza, lui Florin Dumitrescu i-a dat fructele și Sorin Bontea a primit vanilia. După ce s-au sfătuit, concurenții din fiecare echipă au pornit la treabă. Unii au ales să facă preparatul dulce, iar alții s-au ocupat de preparatul sărat.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Nu a durat mult și haosul s-a dezlănțuit în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, în timpul celui de-al 15-lea battle. Inițial, Sorin Bontea s-a enervat văzând că Victorina Matveev nu știe să facă sos bechamel, că Riki aruncă cea mai bună parte a vaniliei și că Dorin Voiasciuc nu se pricepe la pregătit carnea tocată pentru lasagna. Starea sa de nervi s-a amplificat ep măsură ce concurenții din echipa verde au părut că își cam dau cu stângul în dreptul la proba de gătit.

Totuși, cireșa de pe tort a fost atunci când juratul „Chefi la cuțite” a descoperit că blast chiller-ul, adică aparatul de răcire ultra rapidă, a fost ocupat în totalitate de albaștri.

Sorin Bontea si Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea s-a certat cu Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Apoi, după ce a rezolvat acest aspect, o altă problemă l-a scos din sărite! Văzând că bucătarii din echipa lui Florin Dumitrescu tot deschid ușa la blast chiller, afectându-i astfel crema de vanilie, Sorin Bontea a „explodat” de nervi și s-a luat de rivalii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, liderul echipei verzi s-a enervat atât de tare încât nu și-a mai putut stăpâni nervii și a început să țipe, să gesticuleze nervos și să trântească ușa de la aparatul de răcit.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

Apoi, în bucătăria „Chefi la cuțite”, echipa verde și cu cea albastră s-au certat și au ajuns la cuțite!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat și și-a „pârât” echipa la Florin Dumitrescu! Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x