Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Al 15-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o veste neașteptată pentru Florin Dumitrescu, fiindcă juratul a pierdut un concurent în ediția 44, difuzată în data de 7 iunie 2021, la Antena 1.

concurentii din sezonul 9 chefi la cutite, in platoul emisiunii, la momentul eliminarii Galerie
Un concurent a fost eliminat, în ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 7 iunie 2021, a pus bucătarii la grea încercare și, la finalul unui duel dificil cu ingrediente inedite, Florin Dumitrescu a pierdut un concurent talentat și extrem de priceput în bucătărie.

De data aceasta, Cătălin Scărlătescu a câștigat cel de-al 15-lea battle, motiv pentru care echipa verde și cea albastră au intrat la duel. La finalul acestuia, concurentul care a obținut cel mai mic punctaj a părăsit competiția. Spre marea surpriză a tuturor, Florin Dumitrescu a pierdut un concurent cu multă experiență în bucătărie.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 7 iunie 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Intrate la duel, echipa verde și cea albastră au primit o temă de gătit pe care chiar și chefii au considerat-o neobișnuită și extrem de grea. Fanii emisiunii știu că a fost pentru prima dată când a existat o asemenea provocare culinară, la „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

Fiecare duelist a tras un bilet la sorți, pe care era scris un număr.

Irina Fodor și chefii, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”

Irina Fodor și chefii, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”

În ordine, fiecare a ales pentru un adversar trei ingrediente din lista anunțată de Irina Fodor, ce au fost apoi „reciclate” în preparate gustoase: chipsuri, sticksuri, pufuleți, salam, grisine, cozonac, chec marmorat, fursecuri, zacusca, salată de ardei capia, kebab de pui, cârnați, chiftele, șuncă și altele, la fel de surprinzătoare. Apoi, concurenții s-au apucat de gătit.

După fiecare preparat degustat, chefii au acordat note și farfuria cu cele mai puține puncte a dus la eliminarea unui concurent din ediția 44 de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent din echipa albastră, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent nu doar gustul și aspectul, ci și modul în care cele trei ingrediente impuse au fost „reciclate”, într-un mod cât mai inventiv.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

O farfurie care i-a impresionat cu adevărat a fost cea pregătită de Cătălin Amarandei, motiv pentru care acesta a fost răsplătit cu o notă mare. La fel de bine s-au descurcat și Rikito Watanabe, Florin Revesz sau Elena Matei, „omulețul ambițios” care l-a impresionat din nou pe Cătălin Scărlătescu”.

La final, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” au mai rămas doar Victorina Matveev și Ciprian Antone. Și fiindcă a obținut șapte puncte, cea mai mică note dintre toate, concurentul din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a fost eliminat, în ediția 44 din sezonul 9, difuzată în data de 7 iunie 2021.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Rețete neobișnuite pregătite în duelul 15. Ce au gătit concurenții... Chefi la cuțite și Tazz by eMag le aduc telespectatorilor meniurile din finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x