Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

Echipa mov a trăit ceva emoții atunci când Narcisa Birjaru a suferit un accident în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, în timpul celui de-al 15-lea battlea.

alexandru baditoaia la chefi la cutite, sezonul 9,alaaturi de narcisa birjaru Galerie
Concurenta s-a accidentat în timpul celui de-al 15-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție au trecut printr-un carusel amețitor de emoții.

Al 15-lea battle a adus o probă de gătit destul de dificilă și fiecare echipă a încercat să realizeze două preparate savuroase. Totuși, din bucătărie nu au lipsit nici accidentele sau moemntele în care Sorin Bontea a ajuns să se certe cu bucătarii din echipa sa.

Narcisa Birjaru s-a accidentat în cel de-al 15-lea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De data aceasta, în ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a găti fiecare câte două preparate în straturi, unul dulce și unul sărat.

Timpul de gătit este scurt și notele acordate de juriul format din practicanții de tir sportiv va dicta cine intră la duel și riscă astfel o nouă eliminare.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

La scurt timp după Sorin Bontea s-a înfuriat și a făcut o criză uriașă de nervi, Narcisa Birjaru a suferit o accidentare, în timp ce alerga prin bucătărie.

Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”

„Când mi s-a zis să aduc busuioc, când să mă întorc am călcat pe un șervețel și am căzut, pur și simplu m-am dus de-a dura”, a mărturisit ea, după căzătură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărată că a căzut și că s-a lovit, Narcisa Birjaru s-a enervat atât de tare încât și-a propus să facă tot ce îi stă în putință pentru a câștiga proba, alături de echipa.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

„Nu avem voie să pierdem astăzi, nu avem voie”, a zis aceasta, plină de ambiție.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat... Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sportivii au degustat preparatele din battle-ul 15. Ce au descoperit chefii în farfurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x