Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul opt al sezonului 10. Ce verdict final a adus banda în bucătărie

După multe așteptări și emoții, banda a adus verdictul final al battle-ului 8 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 2 noiembrie 2022. Iată ce echipe au intrat la duel în această seară.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
După multe așteptări și emoții, banda a adus verdictul final al battle-ului 8 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 2 noiembrie 2022 | Antena 1

Ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022, a fost unul plin de momente tensionate pentru concurenți, dar și pentru jurați. Echipele au avut de îndeplinit o probă foarte dificilă, care a generat discuții aprinse între chefi.

Deși au întâmpinat o mulțime de situații neașteptate, concurenții au făcut față cu brio presiunii și au realizat cele mai spectaculoase farfurii sub coordonarea celor trei chefi. De altfel, verdictul final al juraților din battle-ul opt a fost așteptat cu nerăbdare de telespectatori și echipe.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și-a enervat colegii de echipă. Ce a zis Mădălina Cafadaru despre ea

„Nu avem cum să nu câștigăm astăzi la ce farfurie și preparat am avut!”, a spus chef Sorin Bontea.

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a câștigat battle-ul opt al sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022

Prima farfurie care a revenit pe bandă în bucătăria show-ului culinar a fost cea a echipei aurului alb. De altfel, și concurenții din echipa aurului roz au avut motiv de bucurie, deoarece farfuria lor a intrat a doua pe bandă.

Emoțiile au fost copleșitoare în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite până când s-a aflat verdictul final al juraților de la battle-ul opt. Situația a luat o întorsătură neașteptată pentru echipa aurului galben, care a obținut cele mai multe farfurii. Așadar, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a fost desemnată câștigătoarea probei din această seară.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Gina Pistol, vestea care i-a uimit pe chefi. Cine va juriza preparatele echipelor de la battle

„Am pus capul jos, îmi venea să plâng. Asta a fost o lovitură chiar sub centură, nu cred că meritam noi să pierdem în halul ăsta.”, a mărturisit Gabriel din echipa aurului alb.

Chef Cătălin Scărlătescu a ținut să își felicite echipa pentru victoria pe care a obținut-o în battle-ul opt. Mai mult decât atât, acesta a luat decizia de a se împăca cu Brigitta Gheorghe în culise, după discuția aprinsă pe care au avut-o în ediția trecută. Așadar, concurenta i-a oferit o îmbrățișare juratului, lucru care a făcut-o pe Mădălina Cafadaru să reacționeze.

„Aoleu, ai înnebunit?!”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Unde te duci, fata mea! Stai că am câștigat. Toți am câștigat, unde te duceai?! Ea era ca o divă”, a susținut Mădălina Cafadaru despre colega ei.

De asemenea, echipa lui chef Florin Dumitrescu și echipa lui chef Sorin Bontea au intrat la duel.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a părăsit platoul de filmare. Ce a făcut chef Sorin Bontea: „N... Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Ce s-a întâmplat când chef Sorin Bontea a dat din nou ochii cu colegii săi, după cear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x