Antena Căutare

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Gina Pistol, într-o rochie scurtă și senzuală, ce i-a lăsat picioarele la vedere! Cum a apărut

Gina Pistol a reușit să îi surprindă pe toți în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu ținuta aleasa! Rochia scurtă i-a pus de minune în valoare picioarele lungi și subțiri.

De-a lungul celor 41 de ediții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Gina Pistol a demonstrat că vârsta este doar un număr scris în buletin. Frumoasa prezentatoare, în vârstă de 39 de ani, este mândra posesoare a unui trup de invidiat.

Cu o talie de viespe și siluetă zveltă, Gina Pistol arată bine în orice ținută, indiferent de stil sau de culoarea aleasă.

Gina Pistol a făcut spectacol într-o rochie scurtă, în ediția 41 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, frumoasa blondină i-a uluit pe toți cu o rochie scurtă de un galben pastelat, cu mâneci largi, ce i-a lăsat din plin la vedere picioarele lungi și seducătoare.

citește și: Maria Șandru, în lacrimi din cauza lui Sorin Bontea! Ce s-a întâmplat

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru cea de-a paisprezecea confruntare, ultima de dinaintea semifinalei și finalei din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Emoțiile sunt uriașe și concurenții se află cu un pas mai aproape de marele trofeu, ce va fi oferit pe 15 decembrie, la Antena 1, atunci când are loc marea finală „Chefi la cuțite” 2020.

Gina Pistol, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Până atunci, concurenții rămași în competiție mai au de dus a paisprezecea confruntare pe echipe. Și de data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat în bucătărie, alături de bucătarii lor, să descopere ce temă a pregătit frumoasa Gina Pistol.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Muzica a pornit și aceasta și-a făcut apariția în cel mai spectaculos mod posibil, cu o rochie scurtă, deosebit de senzuală.

citește și: Silviu Costan (Foca) din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat înainte de semifinală

Cu un zâmbet de milioane, aceasta a pășit în bucătărie și a captat atenția tuturor. Imediat, concurenții din ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au analizat atent fiecare vers al melodiei, dar și fiecare detaliu al ținutei frumoasei prezentatoare, pentru a încerca să descopere ce temă de gătit a pregătit Gina Pistol, de data aceasta.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Ce a făcut Ragnar de la Chefi la cuțite de Sfântul Nicolae. Imaginea care i-a încântat pe urmăritorii săi... Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Temă surprinzătoare la proba de gătit pe echipe! Reacția chefilor când au aflat vestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x