Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Cine a câștigat al 16-lea battle. Banda a adus un rezultat neașteptat

În ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, invitații speciali au degustat farfuriile și au votat preparatul care le-a plăcut cel mai mult. Ce echipă a câștigat cel de-al 16-lea battle?

sorin bontea, catalin scarlatescu si florin dumitrescu la chefi la cutite Galerie
Banda de foc a adus un verdict neașteptat, în ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Finala „Chefi la cuțite” 2021 se apropie cu pași repezi și concurenții tocmai au trecut prin penultimul battle din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Bucuria concurenților că au scăpat de mini-probă a fost rapid înlocuită de emoții atunci când Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a adus ruleta ingredientelor. De data aceasta, în cadrul celui de-al 16-lea battle, cele trei echipe au gătit rețete folosind quinoa, mălai și varză murată. La final, după degustarea făcută de un juriu format din membri ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, banda de foc a dezvăluit cine a câștigat proba aceasta de gătit de la „Chefi la cuțite”.

Ce echipă a câștigat cel de-al 16-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Echipa mov a ales să facă niște crochete de quinoa date prin mălai, cu interior de mămăligă și brânzeturi, cu salată de varză murată, și șnițele de curcan date prin mălai. Sorin Bontea l-a lăsat pe Rikito Watanabe, japonezul care s-a tatuat pentru chef, responsabil de echipă și i-a zis să facă o rețetă specială de chifteluțe asiatice. Florin Dumitrescu a ales să facă varză a la Cluj.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici. Ce și-au spus

După ce au analizat atent farfuriile, juriul format din membri ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au ales farfuria care le-a plăcut cel mai mult.

Membri ai Fundației Dan Voiculescu la chefi la cutite

Membri ai Fundației Dan Voiculescu, la degustare

Banda a început să meargă și emoțiile au atins cote maxime atât pentru concurenții rămași în competiție, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Narcisa Birjaru, schimb de replici acide în bucătărie. Ce i-a spus Valentinei Ioniță (Lebăduța)

Se pare însă că cea mai apreciată farfurie dintre toate a fost cea pregătită de echipa verde. Victoria a adus o bucurie imensă, mai ales că bucătarii lui Bontea au fost cei mai prezenți la dueluri, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Detaliul spectaculos care a atras atenția chefilor la degustare. Ce ingredient i-a surpri... Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Probă delicată pentru duelul 16. De ce s-au panicat concurenții când au auzit tema...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x