Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici. Ce și-au spus

La finalul celui de-al 16-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia s-au contrazis. Ce și-au reproșat cuțitele de aur?

valentina ionita, stefan borleanu si alex baditoaia Galerie
Ce și-au reproșat cele două cuțite de aur din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Tensiunea a atins cote maxime în cel de-al 16-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, la proba individuală s-au întrecut concurenții din echipa mov și cei din echipa albastră.

Miza este uriașă, fiindcă un singur battle îi mai desparte pe dueliștii din această ediție de semifinala îndrăgitului show culinar. Toți își doresc să ajungă în finala „Chefi la cuțite” 2021, așa că farfuriile trebuie să iasă cât mai gustoase.

Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici după al 16-lea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii, echipa mov și cea albastră au primit sarcina de-a pregăti rețete folosind patru texturi.

„Respirați, zâmbiți, că de asta sunteți aici. Să simțiți fiecare experiență din plin. Sport extrem în bucătărie! Tema individualei de astăzi nu este complicate, ci mai degrabă delicată. Ține mult de combinațiile pe care le veți face și aveți și multă libertate. Dish-ul de astăzi trebuie să conțină patru texturi, oricare ar fi felul preparatului. Gândiți-vă bine la combinații”, a fost vestea complet neașteptată dată de prezentatoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Bucătarii experimentați s-au bucurat și au considerat proba ușoară, în timp ce alți dueliști au început să își facă griji că nu vor trece cu bine peste proba din cel de-al 16-lea duel „Chefi la cuțite”. Totuși, fiecare s-a apucat rapid de gătit, fiindcă miza este uriașă și nimeni nu își dorește să părăsească fix acum competiția, când finala „Chefi la cuțite” 2021 este atât de aproape.

Cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu și-a ajutat colegii de echipă și, aproape de finalul probei, acesta a fost pe punctul de-a nu mai avea timp să își monteze farfuria, în dorința sa de a-i da Narcisei Birjaru sfaturi utile.

Alexandru Bădițoaia si Narcisa la proba de duel, la „Chefi la cuțite”

Alexandru Bădițoaia a ajutat-o pe Narcisa la proba de duel, la „Chefi la cuțite”

„Eram în ultimele minute, nu știam ce să fac, dacă să termin farfuria mea sau farfuria ei (…). Eram presat rău, rău. Trebuia să mă mișc, nu știam cum să mă mai mișc”, a mărturisit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Detaliul spectaculos care a atras atenția chefilor la degustare. Ce ingredient i-a surprins

Apoi, Irina Fodor a anunțat că timpul alocat gătitului s-a terminat, așa că dueliștii trebuie să își așeze farfuriile pe banda ce va duce preparatele la degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Acesta a fost momentul în care Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu) și Alexandru Bădițoaia și-au aruncat „săgeți”. Practic, cei doi s-au contrazis atunci când și-au văzut farfuriile. Concurentul din echipa albastră i-a reproșat rivalului său că nu are texturi suficiente în farfurie, iar cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu s-a apărat și i-a dat o replică pe măsură.

„Eu cred că doar trei persoane au înțeles tema acestei probe. Cele trei persoane sunt eu, Cătălin și Florin”, a zis la final Ștefan Borleanu, convins că toți ceilalți nu au respectat întocmai tema din cel de-al 16-lea duel de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Probă delicată pentru duelul 16. De ce s-au panicat concurenții când au auzit tema... Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Cea mai reușită degustare de până acum! Ce farfurie i-a uluit pe chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x