Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Al 16-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o pierdere neașteptată pentru Florin Dumitrescu. Un concurent a fost eliminat din echipa albastră a cuțitelor, în ediția 45 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 8 iunie 2021.

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” asteptand verdictul de la eliminare Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 8 iunie 2021, a pus concurenții rămași în competiție la grea încercare. După un battle cu temă inedită și un duel dificil, Florin Dumitrescu a pierdut un concurent, chiar cu puțin timp înainte de marea finală.

De data aceasta, echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au avut parte de o mini-probă de îndemânare înainte de cel de-al 16-lea battle. Temă de gătit, însă, a fost dictată de norocul pe care l-au avut jurații la ruleta ingredientelor.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 8 iunie 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Folosind mălaiul, varza murată și semințele de quinoa, concurenții au pregătit mâncăruri gustoase și aspectuoase, cu care au sperat să obțină un punctaj cât mai mare din partea juriului format din membri ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Căătlin Scărlătescu și-a pus toate speranțele în niște crochete de quinoa date prin mălai, cu interior de mămăligă și brânzeturi, cu salată de varză murată, și în niște șnițele de curcan date prin mălai. Sorin Bontea l-a lăsat pe Rikito Watanabe responsabil de echipă și i-a zis să facă o rețetă specială de chifteluțe asiatice. Florin Dumitrescu gătit varză a la Cluj.

concurenti de la chefi la cutite

Concurenții așteptând verdictul dat de jurați, la „Chefi la cuțite”

După degustarea, jurații au decis că cel de-al 16-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este câștigat de echipa verde, care a făcut senzație cu preparatul său asiatic.

Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent din echipa albastră, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

La duel, concurenții din echipa mov și cei din echipa albastră s-au întrecut în fel și fel de rețete cu texturi diferite, în speranța că vor reuși să îi impresioneze pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Aceștia au analizat atent farfuriile și au ajuns la concluzia că au avut parte de cea mai reușită degustare din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Vestea că au fost cinci note de 15 i-a surprins pe toți și concurenții au sperat că vor intra înapoi în bucătărie. Totuși, la final, un concurent a fost eliminat în ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

În platou au mai rămas doar Keed și Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor a anunțat că cel eliminat este concurentul din echipa albastră, a lui Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Cea mai reușită degustare de până acum! Ce farfurie i-a uluit pe chefi... Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Surpriză după eliminarea lui Keed. Ce chef a salvat concurentul cu o amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x