Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Irina Fodor, apariție spectaculoasă! Cum a reacționat Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a avut o reacție complet neașteptată atunci când Irina Fodor și-a făcut apariția în ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor i-a surprins pe toți cu ținuta ei, în ediția 45 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2021 se apropie cu pași repezi și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu speră că unul dintre concurenții din echipa lor este, de fapt, marele câștigător al acestui sezon.

Mai sunt doar două battle-uri și bucătarii vor resimți apoi emoțiile semifinalei, așa că tensiunea atinge cote maxime. Când Irina Fodor și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză de zile mari.

Irina Fodor, apariție de senzație în ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, frumoasa prezentatoare i-a surprins pe toți atunci când și-a făcut apariția într-o superbă rochie lungă, de culoare gri, ce i-a pus de minune în valoare silueta de invidiat. Totuși, cel mai fericit și încântat dintre toți a părut să fie Florin Dumitrescu. Liderul echipei albastre a găsit în culoarea ținutei un semn că victoria o să fie de partea lui, la „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Surpriză după eliminarea lui Keed. Ce chef a salvat concurentul cu o amuletă

Totuși, Irina Fodor nu a putut să nu remarce faptul că este o liniște apăsătoare în bucătărie și că entuziasmul concurenților a cam dispărut. Se pare însă că totul are legătură cu faptul că am avut parte de un sezon „Chefi la cuțite” cât două, lucru resimțit inclusiv de jurați.

Sorin Bontea și echipa verde in bucataria chefi la cutite

Sorin Bontea și echipa verde

„Cred că e oboseală, surmeneală și alte lucruri. Foarte lung sezonul 9, s-a gătit de foarte multe ori, chiar și noi am stat la individuale de multe ori. Suntem toți pe aceeași lungime de undă, cred. Băi, am ajuns și ni s-a aprins beculețul de benzină. Dar tragem de noi, pentru că realizăm că o să ne fie dor de toată povestea asta, că o să ne fie dor de echipă, pentru că în sezonul 10 vor fi alte echipe”, a mărturisit Florin Dumitrescu despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

„Sunt mândru de echipa mea”, a mai zis Sorin Bontea despre bucătarii cu tunici verzi, cei care au fost cei mai prezenți la dueluri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu te mai suport, bă! Nu te mai suport”, a fost reacția lui Sorin Bontea, atunci când a văzut obiectul de care se tem atât concurenții, cât și cei trei chefi.

florin dumitrescu tinand roata ingredientelor la cheif la cutite, in bucatarie

Florin Dumitrescu și roata ingredientelor la „Chefi la cuțite”

„E un talmeș-balmeș care, la un moment dat, poate să fie interesant”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici. Ce și-au spus

De data aceasta, degustarea va fi făcută de cei de la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Primul care a învârtit roata a fost Florin Dumitrescu și acul i-a arătat varza murată. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a primit quinoa. Apoi, emoțiile au fost mari atunci când a tras și Sorin Bontea de roată. Și surpriza a fost mare atunci când acum s-a oprit la mămăligă! Toată lumea s-a bucurat, fiindcă respectiva combinație este una ușoară.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cum au arătat Cristina și Florin Dumitrescu în ziua nunții. Chef-ul a publicat o imagine rară cu soția în rochie de mire... Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Sorin Bontea și-a luat o „vacanță” chiar în timpul probei de gătit. Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x