Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Cristina Nicola a adus chefilor un afrodisiac din Țara Moților! Ce a urmat

În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cristina Nicola a venit de la Arieșeni pentru a-i impresiona pe cei trei jurați cu o rețetă specială!

cristina nicola în sezonul 9 „Chefi la cuțite” Galerie
Cristina Nicola a dezvăluit numeroase detalii despre tradițiile și obiceiurile din Țara Moților | Antena 1

Concurenta a dezvăluit faptul că este extrem de mândră că poartă straie tradiționale din Țara Moților.

Potrivit acesteia, fiecare familie de moți are costume populare de la cei mai mici și până la cei mai mari. În timp ce a pregătit plăcinte pe lespede și drob de aur, Cristina Nicola a dezvăluit numeroase detalii despre tradițiile și obiceiurile din Țara Moților.

Cristina Nicola a adus juraților un afrodisiac moțesc, în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Așezând cu grijă preparatele în farfurie, concurenta a așteptat apoi cu sufletul la gură verdictul dat de către cei trei jurați.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât impresionați de ceea ce au descoperit în farfurii. Aceștia au încercat să își dea seama despre ce rețete este vorba și cine ar fi putut găti o astfel de mâncare.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Jador, detalii neștiute! Mama sa nu e de acord cu cariera lui și nici nu-i ascultă muzica

Apoi, cei trei au degustat din paharele cu băutură, în care se afla „un afrodisiac moțesc”, așa cum a dezvăluit concurenta din culise.

Cristina Nicola la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Cristina Nicola la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Ușile s-au deschis și Cristina Nicola a venit cu daruri speciale pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Extrem de curioși, chefii au dorit să afle mai multe despre brânza moțească și despre tradițiile din această zonă specială din țara noastră.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Alina Bălan l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să cadă de pe scaun, la propriu. Ce a dezvăluit

Pentru preparatul său deosebit, concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Costică Tânjală e pensionarul care i-a impresionat pe chefi: „Făceam 3.200 de porții de ... Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Saer Andrei Khalil e stomatologul celebru pe Instagram! A gătit supă în două culori și d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x