Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Saer Andrei Khalil e stomatologul celebru pe Instagram! A gătit supă în două culori și două arome

Un alt concurent care a decis să își încerce norocul în ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Saer Andrei Khalil.

Saer Andrei Khalil la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Saer Andrei Khalil a ajuns în fața celor trei jurați, care au aflat despre tânăr că este din Siria | Antena 1

Concurentul are 31 de ani, este de meserie medic stomatolog și, de curând, acesta a decis să devină food blogger. Acesta a decis să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o supă cremă de porumb mai specială.

Stomatologul Saer Andrei Khalil a făcut spectacol în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Preparatul său va avea o parte dulce, de culoare galbenă, și o parte roșie și iute. Potrivit acestuia, rețeta aparține unui celebru chef francez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Saer Andrei Khalil a povestit faptul că în ultimii cinci ani a gătit numeroase preparate de tip fine dining și chiar rețete proprii, ce s-au bucurat de mult succes pe Instagram. Încurajat de acest lucru, tânărul stomatolog a decis să își continue pasiunea și să își depășească limitele.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Alina Bălan l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să cadă de pe scaun, la propriu. Ce a dezvăluit

Dornic să îi cunoască pe chefi și să le afle părerea cu privire la priceperea sa în materie de gătit, Saer Andrei Khalil a așteptat apoi cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Saer Khalil în ediția 5 „Chefi la cuțite”, din sezonul 9

Saer Khalil în ediția 5 „Chefi la cuțite”, din sezonul 9

După ce au degustat, cei trei jurați au încercat să își dea seama cine ar fi putut găti un astfel de preparat. Cătălin Scărlătescu s-a declarat cucerit în totalitate de cât de „suav” este rețeta concurentului.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Jador, detalii neștiute! Mama sa nu e de acord cu cariera lui și nici nu-i ascultă muzica

Ușile s-au deschis și Saer Andrei Khalil a ajuns în fața celor trei jurați, care au aflat despre tânăr că este din Siria, muncește ca stomatolog, dar are succes și ca food blogger.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi și alte detalii despre concurent.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Cristina Nicola a adus chefilor un afrodisiac din Țara Moților! Ce a urmat... Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Ioana Cel Mare a gătit cu lacrimi în ochi! Ce dezăluire neașteptată a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x