Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Elwira Petre a anunțat cine a câștigat amuleta zece. Doi jurați au făcut show. Ce a urmat

Elwira Petre a anunțat cine a câștigat amuleta zece din sezonul 13 Chefi la cuțite, care a fost difuzată pe data de 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au făcut show de zile mari în platou, după verdictul soției lui Mihai Petre.

colaj foto cu elwira Petre si irina fodor la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Elwira Petre a decis cine a câștigat amuleta în ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Elwira Petre a avut o misiune foarte grea în ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Soția lui Mihai Petre a degustat din preparatele chefilor de la jocul pentru amuletă, desemnând câștigătorul avantajului puternic.

Vestea că nu mai sunt decât două amulete de obținut i-a pus în alertă pe chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia. Toți își doresc să meargă în battle-uri cu o echipă, însă doar trei vor primi această șansă.

Cel de-al zecelea joc a venit cu o provocare pe măsura așteptărilor pentru chefi. Aceștia au făcut cunoștință cu roata norocului, fără să se gândească la modul în care ar putea să-i încurce.

Astfel, jurații au fost luați prin surprindere când au aflat că vor găti cu 3 ingrediente impuse de roată. Chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Orlando Zaharia au stat cu sufletul la gură atunci când au început să primească elementele care trebuie să se regăsească obligatoriu în farfuriile lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Dan Govella, lunetistul din Somalia, i-a fascinat pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce le-a povestit

Combinațiile neașteptate nu au întârziat să apară. Printre ingredientele cu care sunt nevoiți să gătească jurații se numără varza, dovleacul, urechile de porc, ciocolata și mălaiul.

Pentru că își doresc foarte mult să pună mâna pe amuletă și cele 5 puncte, chefii au făcut tot ce au putut pentru a o impresiona pe Elwira Petre. Aceasta s-a bucurat din plin de fiecare preparat din care a gustat.

„Nu, Doamne, să nu am dureri de inimă!”, a zis chef Alexandru Sautner.

Cine a câștigat amuleta zece din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024

Înainte ca soția lui Mihai Petre să intra în platoul show-ului culinar, jurații au avut un schimb de replici acide. Aceștia nu s-au putut abține și au început o discuție despre tema jocului de amuletă.

„Farfuriile erau toate wow! Impresionante! Mi-a fost foarte greu să-i jurizez pe oamenii ăștia care știu foarte bine să gătească. Am avut puține emoții pentru că de mine depinde soarta lor: cine o să își facă echipă și cine nu. Sunteți un pic tensionați sau mi se pare?! Vă iau la un dans?”, a spus Elwira Petre când și-a făcut apariția în fața chefilor.

„Începe din nou stresul!”, a evidențiat chef Ștefan Popescu.

Așadar, soția lui Mihai Petre a decis să ofere trei puncte farfuriei cu desert, realizată de chef Ștefan Popescu. Cele două puncte au mers la chef Richard Abou Zaki, iar tigaia cu patru puncte a fost obținută de chef Alexandru Sautner.

În cele din urmă, chef Orlando Zaharia a câștigat amuleta zece din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024, cu un preparat din rață. Este al doilea avantaj pe care l-a primit consecutiv, fapt care l-a luat prin surprindere pe jurat.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Gabriel și Mihai Corbu sunt gemenii care au surprins jurații. Ce a pățit chef Richard Abou Zaki

„Nu-mi vine să cred!”, a zis acesta.

După verdictul Elwirei Petre, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au făcut show în platou. S-a lăsat cu dans și cântat în fața camerelor de filmat, dar și cu replici dure între jurați.

Lui chef Ștefan Popescu i-a fost foarte dificil să se împace cu ideea că nu o să aibă echipă în etapa battle-urilor, însă Irina Fodor a ținut să-l liniștească spunându-i că va avea un rol foarte important în concurs.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacâmurile. Ce a urmat în platou... Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Mihai Dragomir a primit cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu. Cum a „stins lumina” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x