Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Mihai Dragomir a primit cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu. Cum a „stins lumina” juraților

Mihai Dragomir a primit cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu în ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Tânărul de doar 24 de ani a reușit să le „stingă lumina” juraților cu un preparat deosebit.

colaj foto cu mihai dragomir cutitul de aur la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Mihai Dragomir a primit cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu, în ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Mihai Dragomir este concurentul care l-a convins pe chef Ștefan Popescu să ofere cuțitul de aur în ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 9 aprilie 2024. Tânărul are 24 de ani, vine din Techirghiol și este bucătar la început de drum.

Preparatul cu care a reușit să le „stingă lumina” juraților este un desert. Concurentul și-a dorit foarte mult să-i impresioneze pe cei patru chefi, motiv pentru care a apelat la mai multe tehnici de gătit.

„Asta e visul meu! Vreau să guste din preparatul ăsta și să nu aibă ce să-mi zică!”, a spus el cu zâmbetul pe buze.

Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner au fost foarte încântați de ce au găsit în farfuriile tânărului, după ce au ridicat cloșurile. Aceștia au analizat în amănunt desertul, iar părerile lor nu au întârziat să apară.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera a gătit alături de soțul ei turc, pe nume Bekir. Cum arată și cu ce se ocupă

„Este bucătar într-un restaurant cu pretenții! Este foarte bună, se vede că folosește tehnică. Îmi place mult!”, a mărturisit unul dintre jurați.

Surpriza cea mare a fost atunci când Mihai Dragomir și-a făcut apariția în fața chefilor. Chef Ștefan Popescu l-a recunoscut imediat: „Îl știu! De la școală. Bravo! Ai ajuns bine acum! Spune ceva despre tine, cum ai ajuns bucătar?”.

„A fost unul dintre primii mei mentori, profesor la școală. (...) V-am pregătit o bavareză cu vanilie”, a dezvăluit tânărul.

Mihai Dragomir i-a luat prin surprindere pe cei patru jurați cu experiența lui profesională. Se pare că aceasta a gătit alături de Alex Crăciun, un celebru chef în Londra, timp de 8 luni. În prezent, lucrează ca chef într-un restaurant deschis de aproximativ un an.

„Pentru 24 de ani ai făcut multe!”, a mărturisit chef Alexandru Sautner.

Jurații au făcut ochii mari când au aflat că tânărul a mai participat la Chefi la cuțite în urmă cu 5 ani. Avea 18 ani atunci când și-a făcut curaj să se înscrie la show-ul culinar, iar în sezonul 13 a revenit mai hotărât ca niciodată să ajungă cât mai departe în competiție.

Cum a reacționat Mihai Dragomir când a primit cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu în ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024

Mihai Dragomir a fost ținut în tensiune de cei patru jurați. Acesta a răsuflat ușurat atunci când a văzut cele patru cuțite sub cloșurile chefilor. Felicitările și cuvintele de laudă nu au întârziat să apară pentru concurent.

„Mi s-a făcut pielea găină!”, a spus tânărul.

„Un preparat senzațional de bun!”, i-a mărturisit chef Alexandru Sautner.

Chef Ștefan Popescu a stat câteva momente pe gânduri până să pună cuțitul de aur în fața concurentului: „Dacă ți s-a zbârlit pielea la cele patru cuțite sunt curios să văd ce se întâmplă când o să-l primești pe ăsta!”.

„Nu-mi vine să cred! Doar visam, pot să-l iau? E o super mare presiune, dar sunt pregătit. Abia aștept și cred că și-a ales calul de bătaie potrivit, îi mănânc!”, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

Deși a luat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu în ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 9 aprilie 2024, tânărul a fost curios să afle dacă poate trece și prin bootcamp. Chef Richard Abou Zaki i-a dat replica imediat: „De ce?! Explică-mi!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Mario Mădălin Dumitru a primit cuțitul de aur de la chef Alexandru Sautner. Cum a reacționat

„Bravo, felicitări! Ai crescut mult de când te știu!”, i-a spus chef Ștefan Popescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Elwira Petre a anunțat cine a câștigat amuleta zece. Doi jurați au făcut show. Ce a urm... Cine e Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu din sezonul 13 Chefi la cuțite. De unde îl cunoaște pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x