Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Actorii din serialul „Adela” au degustat farfuriile și au avut o surpriză! Ce a făcut Răzvan Fodor

Ușile s-au deschis și în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-au făcut apariția actorii din distribuția serialului „Adela”, printre ei fiind și Răzvan Fodor, soțul prezentatoarei. Invitații au venit pregătiți să deguste rețetele de fine dining pregătite de concurenți.

razvan fodor la masa jurizarii de la chefi la cutite Galerie
Răzvan Fodor a fost impresionat de una dintre farfuriile pregătite în cel de-al doilea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, misiunea degustării farfuriilor pregătite de echipele conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu a revenit actorilor din distribuția serialului „Adela” de la Antena 1.

Degustarea a început cu farfuria pregătită de echipa albastră, care a pregătit conopidă cu ciuperci, tempura și salată cu lapte de cocos cu crispy de ciupercă.

Actorii din serialul „Adela”, printre care și Răzvan Fodor, au degustat farfuriile pregătite de cele trei echipe în cel de-al doilea battle din sezonul 9

Răzvan Fodor a fost atât de impresionat de combinația de gusturi și de arome regăsită în farfurie, încât cu greu și-a putut stăpâni exclamațiile pline de satisfacție.

Chiar și colegul său de serial, Mihai Călin, a fost uluit de reacțiile extrem de sincere ale acestuia.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Irina Fodor, apariție răvășitoare într-o rochie mulată! Reacția neașteptată a lui Cătălin Scărlătescu

„Fodor urlă excepțional, excepțional!”, s-a amuzat actorul, spre deliciul celor din jur.

Irina Fodor și actorii din serialul „Adela” in platoul chefi la cutite

Actorii din serialul „Adela” au fost impresionați de farfurii

Apoi, la degustare a urmat farfuria verde cu udong (ramen), pregătită de echipa verde a furculițelor, condusă de Sorin Bontea.

„Fodorică, ai luat farfuria Ioanei!”, l-a „taxat” Irina Fodor pe soțul său, care a părut că este mult prea fascinat de mâncărurile degustate.

Ultima la degustare a fost farfuria pregătită de echipa mov a lui Scărlătescu, care a gătit falafel, humus și sushi, o combinație inedită de oriental cu asiatic.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, impresionați de farfuriile concurenților din ediția 31 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În timp ce actorii din serialul „Adela” au savurat din plin rețetele de fine dining fără carne, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a analiza atent cele trei farfurii pregătite de echipele lor, în cel de-al doilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Un detaliu ce i-a uimit din plin pe cei trei chefi a fost faptul că toate farfuriile au fost extrem de gustoase și aspectuoase, deși este vorba despre niște rețetă fără carne!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenții din echipa mov, verde sau albastră vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai aproape de finala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Verdict neașteptat după al doilea battle! Ce rezultat a adus banda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x