Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Ceartă între echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Ce gest a aprins scânteia

Încă de la cel de-al doilea duel, echipa verde condusă de Sorin Bontea a intrat într-un conflict cu echipa albastră, a lui Florin Dumitrescu!

Ciprian Antone gătind la Chefi la cuțite Galerie
Un conflict a izbucnit în bucătăria „Chefi la cuțite”, chiar înainte de cel de-al doilea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când Irina Fodor, prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1, a anunțat o temă deosebită.

De data aceasta, concurenții au trebuit să pregătească pentru cel de-al doilea battle al sezonului un preparat de fine dining, dar fără carne!

Echipa verde și cea albastră s-au certat înainte de al doilea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Echipa albastră a cuțitelor a ales să facă niște conopidă cu ciuperci, tempura și salată cu lapte de cocos cu crispy de ciupercă, în timp ce echipa verde a furculițelor a mizat pe un un udong (ramen). Echipa mov, în schimb, a ales să combine asiaticul și orientalul, pregătind falafel, humus și sushi.

Degustarea a fost făcută de actorii din distribuția serialului „Adela” de la Antena 1. Farfuriile au fost atât de bune, încât decizia a fost una extrem d

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

După milioane și milioane de emoții și după ce au trecut de la agonie la extaz și invers, toate cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

ciprian antone si paul vasile, in bucataria chefi la cutite

Ciprian Antone s-a certat cu Paul Vasile, înainte de al doilea duel din sezonul 9

Astfel, Sorin Bontea a obținut trei din cele unsprezece puncte, motiv pentru care el a fost nevoit să trimită la duel toată echipa. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă au primit patru puncte din unsprezece, au fost nevoiți să trimită doar o parte din echipele lor la confruntarea individuală. De data aceasta, bucătarii trebuie să gătească rețete folosind ce sortiment de carne își doresc.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Irina Fodor, apariție răvășitoare într-o rochie mulată! Reacția neașteptată a lui Cătălin Scărlătescu

Dezamăgiți și obosiți după battle, concurenții au încercat să își găsească un banc de lucru, în așteptarea temei de duel. Doar că acesta a fost momentul în care Ciprian Antone din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a încercat să facă ceea ce Alexandro Matias din echipa verde a numit-o ca fiind o „bagabonțeală monstruoasă”. Practic, acesta s-a certat destul de urât cu Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Bontea, totul pentru a sta la bancul de lucru dorit!

Aparent, emoțiile au început să fie extrem de greu de gestionat, încă de dinaintea celui de-al doilea duel. Totuși, mai sunt multe bătălii de dat și competiția se anunță a fi una acerbă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenții din echipa mov, verde sau albastră vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai aproape de finala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Verdict neașteptat după al doilea battle! Ce rezultat a adus banda... Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Greșeala uriașă făcută de un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x