Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Alex Moraru e instrumentistul care a primit o propunere neașteptată de la chefi

În ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Alex Moraru. Tânărul i-a uimit pe jurați atunci când a dezvăluit ce meserie are.

alex moraru la chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
După ce au degustat și au jurizat preparatul făcut de Alex Moraru, chefii au dorit să afle mai multe detalii | Antena 1

Concurentul este în prezent artist instrumentist la Orchestra Națională Radio. Alex Moraru a dezvăluit faptul că era în 2011 atunci când a cunoscut-o pe Tatiana, partenera sa de viață, la un curs de obținere a permisului de taxi. A fost dragoste la prima vedere și, de atunci, cei doi sunt împreună.

Alex Moraru, propunere neașteptată de la jurați, în ediția 6 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Alex Moraru a ales să pregătească o delicioasă rețetă de budincă de brânză cu fructe de pădure, sos de zmeură și mousse de mango.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Diana Ștefania Sarca i-a lăsat fără cuvinte pe chefi, deși are doar 15 ani! Ce farfurie a pregătit

În timp ce și-a pregătit desertul, acesta a povestit mai multe detalii despre viața sa, în ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce au degustat și au jurizat preparatul făcut de Alex Moraru, chefii au dorit să afle mai multe detalii despre instrumentul la care cântă concurentul.

Bărbatul i-a impresionat pe jurați cu numeroasele sale realizări și povești incredibile. Am aflat că, printre altele, acesta scrie partituri pentru diferite universități din Statele Unite!

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Sorin Bontea a dat primul cuțit de aur! Cine este Paul Vasile, bucătarul care a făcut senzație

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi și alte detalii despre concurent.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Robert Candoi s-a întors cu farsă uriașă pentru chefi! Ce le-a făcut... Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Sorin Bontea a dat primul cuțit de aur! Cine este Paul Vasile, bucătarul care a făcut se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x