Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Johnny King e cântărețul congolez stabilit în România, care are o viață ce bate orice film

În ediția 6 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” am putut să-l cunoaștem pe Johhny King, un concurent născut în Congo, care a pregătit chefilor o rețetă africană. Deși e de meserie cântăreț, acesta are o imensă pasiune pentru gătit.

johnny king in editia 6 din sezonul 9 „Chefi la cutite” Galerie
În timp ce pregătea totul la „Chefi la cuțite”, Johhny King a dezvăluit mai multe detalii despre viața sa | Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am cunoscut deja numeroși concurenți cu povești de viață surprinzătoare. Printre ei se numără și Johnny King, un bărbat în vârstă de 43 de ani, de meserie cântăreț.

Acesta și-a făcut curaj și a decis să participe în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar, pentru a-i cunoaște pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și pentru a le găti o rețetă de mâncare africană.

Johnny King a făcut un show savuros în ediția 6 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În timp ce pregătea totul la „Chefi la cuțite”, Johhny King a dezvăluit mai multe detalii despre viața sa. Așa am putut afla faptul că acesta este de meserie cântăreț, dar că are o relație specială cu gătitul.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Diana Ștefania Sarca i-a lăsat fără cuvinte pe chefi, deși are doar 15 ani! Ce farfurie a pregătit

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca să-i impresioneze pe jurați, acesta a decis să pregătească un fel de mâncare africană numită saka saka, ce se face cu planta manioc. Se pare însă că preparatul, deși e unul tradițional african, are origini indiene.

Johnny King la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Johnny King la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

„E o bucurie să gătești. De fapt, atunci când gătești e ca o meditație. Legătura cu gătitul e cam complexă, eu când eram mic nu îmi plăcea să mănânc. Când mama voia să îmi dea să mănânc eu fugeam. Îmi era lene să mănânc, să mestec. Gătesc frecvent acasă, aproape zilnic gătesc. Am ajuns să gătesc ca să caut gustul. Trebuie să fie foarte gustoasă mâncarea și să fie spepcială ca să pot să mănânc cu poftă. De aia am căutat să știu să gătesc. Mi-aș dori cu mare bucurie să primesc cuțitul și să merg mai departe”, a mai explicat acesta, în timp ce a pregătit farfuriile pentru degustare.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Cine a câștigat amuleta 6! Clasamentul chefilor s-a schimbat

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au degustat preparatul, apoi ușile s-au deschis și Johnny King s-a prezentat. Am aflat că bărbatul s-a stabilit în țara noastră în 1995, atunci când a făcut studii.

„La 16 ani am ajuns în România, am fost trimis de părinții mei să pot să trăiesc într-un mediu liniștit și cu pace, pentru că la noi a fost război civil. Impactul când am ajuns în România a fost ciudat, era iarnă. Nu eram prea încântat, dar mi-a trebuit o lună și jumătate ca să mă acomodez. Eu când am venit trebuia să fac agronomie, dar am schimbat cu medicina. Dar faptul că m-a trimis aici mă obliga să îmi iau doctoratu. Am descoperit aici muzica, am găsit o trupă și am găsit atunci bucurie în România. M-am adaptat și am început să cunosc lume. Eram nou, puteam să cânt piesele africane și eram un fel de aur al trupei. Nu conta că aveam puțini bani din asta, oricum eram dependent de părinții mei. Peste doi ani mi-am pierdut părinții, în interval de două luni. Tata a fost om politic și a fost împușcat. A fost un șoc, eram mic, aveam aproape 18 ani. Am fost adoptat, mai degrabă în suflet decât prin acte, și de atunci părinții nu mi-au mai dat drumul. Se numește familia Tomescu. Mi-au plătit facultatea, îmi dădeau mâncare, îmi trimiteau borcane, deci ca toți studenții. Mama mi-a dat bucuria pentru mâncarea românească. Aici e una am crescut mai mult decât oriunde în lume. Am prieteni, am familie, aam tot aici. Acum sunt muzician, lucrez la un call center, sunt voluntar la asociații și fac muzico-terapie, fac cercetare (...). Și eu am primit și atunci și eu vreau să dau mai departe, de aia îmi place să lucrez cu copii”, a dezvăluit Johnny King, uimindu-i din plin pe cei trei jurați, în ediția 6 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Keed de la Șatra Benz a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa. Ce verdict a primit

Pentru preparatul său, concurentul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în concurs, lucru ce i-a adus o imensă bucurie!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Gina Pistol a poftit la un ingredient de care mulți fug. Ce cadou i-a adus Cătălin Scărl... Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Amuleta 6 aduce un bonus nou și complet neașteptat! „Urâtă rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x