Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Marius Damian a anunțat cine a câștigat a șasea amuletă. Ce a urmat în culise

Marian Damian a anunțat cine a câștigat cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția 6 din 9 septembrie 2023.

colaj chefi la cutite cu irina fodor si marius damian Galerie
Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Marius Damian a anunțat cine a câștigat a șasea amuletă. Ce a urmat în culise | Chefi la cuțite

În ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 9 septembrie 2023, chefii și-au ascuțit cuțitele și au luptat pentru un avantaj uriaș. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și fostul concurent Alex Bădițoaie s-au întrecut în diferite moduri de a găti para, iar la final numai unul dintre ei a obținut amuleta prin care poate schimba soarta jocului. Marius Damian a fost cel care a dat verdictul după o degustare foarte minuțioasă.

Marian Damian a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 6 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 9 septembrie 2023

Irina Fodor le-a pregătit, din nou, o provocare culinară grea, cu iz de nostalgie, pe măsura avantajului adus de cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12.

„Poți lua în echipa ta un concurent eliminat din cele două echipe”, a anunțat prezentatoarea TV miza acestui joc pentru care chefii au scos artileria grea.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Puya și Melinda au anunțat cine a câștigat a cincea amuletă. Ce s-a întâmplat în culise

După ce au terminat de gătit, farfuriile au fost trimise la degustare. Marius Damian a analizat cu atenție fiecare preparat l-a ales pe cel care i-a plăcut cel mai mult. Tensiunea a atins cote maxime pentru că cea de-a șasea amuletă poate schimba complet soarta unui battle de la Chefi la cuțite sezonul 12.

Pornosticurile au început însă dinainte ca degustătorul să intre în platou. „A gustat din a mea și tot la a ta se uita. Nici nu mai vorbesc cu Marius. Vorbește tu!”, i-a spus, supărat, Sorin Bontea lui Florin Dumitrescu.

Cu toate acestea, suriza a fost și mai mare când Marius Damian a anunțat că cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12 merge la Chef Sorin Bontea.

„Am ales cu limba, cu papilele gustative și papila a zis: asta-i altceva!” a spus degustătorul de azi.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Andra Bucur, profesoara de twerk care a făcut show de zile mari în fața chefilor. Ce a urmat

„Am fost pe desterturi. Mi-a plăcut foarte mult tabloul pe care îl afișa para așezată frumos, acolo cineva a vrut să zică o poveste și să se desfete. Ca un tablou dintr-un muzeu”, și-a explicat Marius Damian alegerea.

Extrem de entuziasmat, chef-ul l-a condus pe invitatul lor în culise, acolo unde i-a arătat colecția sa de amulete câștigate până în prezent. „Vai, e lovitură sub centură!”, a fost reacția acestuia când a văzut că Chef Sorin Bontea conduce detașat scorul la amulete.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Dan Olar a gătit cu una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume. Cum au reacționat ... Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Irina Fodor a întrerupt jurizarea lui Alexandru Radu Popescu pentru a anunța miza se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x