Antena Căutare

Chefi la cutite episodul 2 - Un preot, o politista de frontiera si Alifie au facut spectacol! Ce povesti are Tudor!!!

Tita Eduard a deschis episodul 2 din super-showul culinar Chefi la cutite de pe Antena 1. Are 41 de ani si ... surprizaaaa ... este preot! "Bunica gatea dumnezeieste si eram foarte atent la ea", spune. Vorbeste cu atita pasiune de tocanita cu ceapa si pipote de pui, de ciorba de burta si de alte bunatati de-ti ploua-n gura! A preparat miel cu gutui ... "E prea puternic gustul, ceva nu merge", afirma chef Sorin Bontea. Florin a pronosticat ca va avea in fata un profesor. Nu s-a inselat foarte mult, caci Eduard preda si religia! In urma cu 3 ani a trecut de un moment greu. A avut cancer! S-a operat si acum este bine. "Am vrut sa prepar ceva care sa aduca un element de la noi, gutuia, dar sa fie si ceva exotic!", explica preparatul! Florin ii da cutitul, Sorin nu, iar chef Catalin Scarlatescu puncteaza decisiv: "Imi place!".

Iata reteta prezentata de preotul Eduard Tita: Gutui umplute cu carne de miel sau vițel și rodie

Al doilea concurent, oradeanul Razvan Berce, are 26 de ani si este pasionat de fotbal. Ii urmareste pe cei 3 chefi din "camera emotiilor" si zambeste auzindu-le comentariile. "Eu nu stiu de unde sa apuc farfuria asta", spune chef Scarlatescu, continuând: "e prima oara cand as vrea sa-i vad fața inainte sa jurizez farfuria". Nici unul dintre ei nu pare convins de farfuria realizata de Razvan. "Putin intortocheata, dar mi-a placut farfuria pina la urma", decide Scarlatescu sa-i dea cutitul, dar Florin si Sorin sunt de alta parere: NU. Pacat, era simpatic, dar n-a fost sa fie ... Gina a avut o rugaminte la final: "promite-mi ca vii si la anul"!

Iata reteta prezentata de Razvan Berce: Piept de curcan souis vide invelit in bacon pe pat de fasole si galuste de spanac

Pop Ioana vine din Satu Mare si s-a inscris la emisiune "pentru ca sotul meu m-a impins de la spate". Amindoi sunt politisiti, ea la frontiera. "E o meserie foarte dificila. Am avut recent 47 de pakistanezi de intervievat impreuna cu colegii mei". Ce prepara nu e simplu. Dar e interesant. Umple curmale cu brinzeturi si lucreaza stresata de timp ... "Imi vine sa pling ... Sincer nu mai astept nimic ... Sunt epuizata ... Putea sa iasa mult mai bine". Vorbeste repede ... Cu toate temerile, farfuria Ioanei nu arata rau! "Curmale cu branzeturi ... Maaa, asta e reteta lui Scarlatescu", studiaza curios chef Florin Dumitrescu. Se infiripa o discutie in contradictoriu legat de "guacamolele" preparat de Ioana. "Florine, cine crezi ca a gatit?". "Un nene, 35-40". Sorin il completeaza: "E la 30 de ani si e femeie!". Scarlatescu: "Sub 30 de ani si-i place sa se plimbe mult". Care va fi rezultatul?

Parca se schimba rolurile. Cei 3 chefi devin politisti de frontiera.. Pun intrebari, vor sa afle mai multe. Granita este aici pasiunea culinara. Iar Ioana o trece!

Iata reteta prezentata de Ioana: Curmale umplute cu branzeturi invelite in bacon pe pat de guacamole

Ion Dan Alexandru vorbeste mult, are numai tatuaje pe brate si pare al naibii de arogant. Mosteneste pasiunea pentru bucatarie de la tatal sau, care a decedat in urma cu 7 ani. Este un pic sasait si are cuvintele la el, e clar. Gateste cu ochelarii de soare pentru ca ii dau o anume personalitate. Este student, dar pentru ca n-are ce face toata ziua isi dedica timpul pariurilor online si bucataritului. Dumnezeule, ce amalgam, dar asta este el! A gatit o mancare de conopida ca sa-i aduca pe chefi inapoi la traditiile romanesti! "Mamaaaa, miroase conopida asta de te duci de acasa", este prima reactie a lui Scarlatescu. Florin se duce cu gandul la o unguroaica: "O cheam Ildiko, are 53 de ani si ...". Cand apare studentul nostru, cei 3 sunt surprinsi. Intai il pun sa-si explice tatuajele!

Concurs

Participă la concursul nostru și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

Descarca aplicatia:

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994?ls=1&mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Intră în aplicația Chefi la cuțite, în secțiunea Concurs Chef-ul Rețetelor și vizionează rețeta săptămânii făcută de Chef Florin Dumitrescu. Apoi răspunde la cele trei întrebări ale quiz-ului.

Dacă vei răspunde corect, vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale. Acestea sunt vouchere de 100 RON date de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu, care se va anunța la finalul show-ului, este un curs de gătit GRATUIT, oferit de Chef Florin Dumitrescu.

Intră și tu în rândul bucătarilor adevărați! Fii chiar tu un Chef!

Revenim la show!

Ce se intimpla cu tanarul vorbaret? Iata reteta lui: Mancarica de conopida cu pui. E student la comunicare, a mai facut cate un an pe la alte doua facultati. "Aseara te-ai culcat devreme?". "Da, am facut doar un FIFA cu sprit!". "Ce e ala, maaa?". "Pai, jucam FIFA si cine pierde bea 2 sprituri. La inceput ma las batut sa intru in atmosfera", povesteste Alex, pe care vecinii il alinta Alifie ... "Esti misto, ma, Alifie", zic chefii. "Esti extraordinar, dar nu la bucatarie! Ce-ai gatit acum nu te reprezinta! Bai, daca gateai dupa cum vorbesti, te porti, gandesti aveai un cutit de la mine ... In spate", glumeste chef Scarlatescu :))). Alex e chiar simpatic. Intra in platou si mama lui. "De ce l-ati lasat sa vina aici, doamna?". "Pentru ca e foarte priceput, gateste bine de toate, dar nu stiu acum de ce a facut conopida"! Este un tip norocos! Merge mai departe. Bravo, ma, Alifie!

Constantin Orasanu este bucatar! Prepara spaghete negre cu fructe de mare! Sorin Bontea miroase farfuria. "Mai, concurentule ...", zice Scarlatescu. "Sau concurenta", il corecteaza Florin. "E concurent, ma, nu vezi ca sunt 3 tone de paste in farfurie?". Sorin Bontea puncteaza: "e un baiat tanar care lucreaza intr-o trattoria". A nimerit! "N-ai fost atent la detalii. Este o greseala sa nu fierbi pastele in apa in care ai fiert fructele de mare", continua Sorin, iar votul sau este NU. Chef Florin Dumitrescu este pe aceeasi lungime! "Bai, ati fost cam duri", ii dojeneste Chef Catalin, care a apreciat totusi scoicile preparate de Costi.

Iata reteta lui Costi: Spaghete negre cu fructe de mare

Madalina Busuioc a sosit in culise cu o gasca mare de prieteni. Este bucatar la un restaurant in Bucuresti. "Imi doresc enorm sa trec proba, mai ales pentru cei care au avut incredere in mine!". "Aaaaaaaa", au exclamat cei 3 chefi cind au ridicat capacul sub care era prezentat preparatul Madalinei!

Concurs

”Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28CM":

Și tu poți avea una urmând numai trei pași:

1. Dă LIKE paginii de Facebook Aloshop.tv [click aici]

2. Dă SHARE postării acestui concurs

3. Raspunde într-un comentariu la întrebarea "Care este rețeta preferată pe care ai găti-o în tigăile Regis Stone de la www.aloshop.tv?"

Concursul se termină pe 13 martie 2016, ora 23:59. Cel mai interesant/creativ răspuns va fi premiat, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 14 aprilie 2016, pe pagina Chefi la cuțite official!

Mult succes tuturor! :)

Revenim la show!

Deci ramasesem la "Aaaaa". Farfuria Madalinei este si cu bune, si cu rele. Dovlecelul e apreciat, orezul starneste nemultumire, rața crocanta e super, dar stricata de sosul fierbinte cu cirese confiate ... Scarlatescu se intoarce catre ceilalti 2: "tineti minte, are potential!". Florin este de parere opusa. Totul este la mâna lui chef Sorin! Care se ridica de la masa si-i pune-n palma fetei orezul negatit. "De ce l-ai pus in farfurie?". "Ce e interesant la acest concurs este ca nu stiu cine gateste. Poate daca stiam, raspunsul meu era altul", afirma chef Florin Dumitrescu si nu-i acorda cutitul. La Scarlatescu e invers. El ii da cutitul, dar spune ca daca ar fi stiut ca-i profesionista nu o mai facea. Sorin Bontea da verdictul: "mergi mai departe, dar trebuie sa-ti corectezi greselile!".

Iata reteta Madalinei: Rața cu cirese confiate

Armand Utma a pregatit tot rața, dar in sos de coacaze si cu cus-cus. In citeva minute spune o poveste de viata parca inspirata din filmele cu James Bond. Tatal sau a lucrat in contraspionaj, iar mama sa a aflat abia dupa ce s-a simtit urmarita! El a terminat UATC-ul. Este actor, iar acum lucreaza la o companie aeriana de linie! Incurcate sunt caile ... Scarlatescu este cel mai decis. Ii da cutitul din prima. Armand apare zambitor in fata celor 3 chefi! "De ce ai venit la emisiunea asta, n-am aflat inca?", e curios Chef Bontea. Lui chef Florin nu-i place farfuria, iar Armand ramine pe muchie de cutit. Cutitul lui Bontea! Pe care nu l-a primit! S-a ales insa cu o imbratisare de la Gina ...

Iata reteta lui Armand: Piept de rața cu sos de coacaze si cus-cus

Gabriela Cojocaru are 25 de ani si este din Cernavoda. A terminat dreptul, dar a ales sa lucreze ca bucatar intr-un restaurant. Pentru ca in anii studentiei a constatat ca dedica mai mult timp culinarului in detrimentul dreptului. A pregatit cod cu piure de mazare si menta. Scarlatescu are o intuitie fantastica. "E o blonda"! Si blonda paseste in platou. Este inaltuta, supla. "Nu ti-e teama ca te vei ingrasa lucrind intr-o bucatarie?". "Nu, am slabit 60 de kilograme!". WOOOOOW!!! A avut 136 de kilograme! Cum a reusit? Cu dieta, dieta si dieta! In 2 ani! "Se vede in pasiunea ta ca esti orientata catre mancarea sanatoasa, caci n-ai pus unt in piureul de mazare", zice Chef Florin si-i da cutitul, la fel ca si chef Scarlatescu!

Iata reteta Gabrielei: Cod cu piure de mazare si menta

Tudor Niculescu (35 ani) este DJ in Bucuresti si pasionat de calculatoare. Printre muzica si taste isi incearca norocul si-n bucatarie! A pragatit o supa de varza acra cu afumatura! "De la al treilea concurent poftesc la o ciorba d-asta", zice chef Scarlatescu. Si cei 3 se pun pe mancat! Cand era tanar trenul i-a sectionat piciorul. "Era 3 dimineata, mi-am luat laba piciorului linga mine si mi-am facut sigur garou", povesteste uimindu-i pe chefi. "Eu daca vad sange ...", zice chef Florin. "Vointa asta a ta ... Am ramas fara cuvinte!" Chef Sorin Bontea s-a ridicat de pe scaun si s-a dus sa-i stringa mana lui Tudor! Povestea sa este chiar impresionanta! Si pentru ca este un invingator a trecut si de aceasta proba! Bravo, Tudore!

Spaghetele negre au stârnit o adevărată controversă în juriul „Chefi la cuțite”!... Chef Sorin Bontea a fost foarte intrigat de farfuria ei: ”Ai ceva talent, dar asemenea greșeli nu le accept în echipa me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x