Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Concurenții sezonului 10 au jurizat farfuriile semifinaliștilor. Chefii au fost uimiți

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, preparatele pregătite de concurenți în cea de-a doua probă au fost degustate de concurenții din sezonul 10. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost uimiți de ceea ce au descoperit.

Colaj cu chefii și foștii concurenți din sezonul 10 în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite Galerie
În semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, preparatele pregătite de concurenți în cea de-a doua probă au fost degustate de concurenții din sezonul 10 | Antena 1

Semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 a adus o primă probă unde vedetă a fost gustul copilăriei. La a două probă de gătit, concurenții au avut misiunea de-a pregăti un preparat din Franța, Grecia și Asia. Farfuriile au fost degustate de foștii concurenți din sezonul 10 al emisiunii. Chefii au fost uimiți de ceea ce au descoperit la jurizare.

Concurenții din sezonul 10 au degustat farfuriile semifinaliștilor Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 37 din 19 iunie 2023

La cea de-a doua probă de gătit din semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a venit cu o provocare de zile mari.

„Aveți de ales dintre trei variante. Fiecare variantă reprezintă pe unul dintre chefi, dar asta nu înseamnă că trebuie să gătiți neapărat varianta chefului echipei voastre. Se știe că chef Cătălin Scărlătescu este îndrăgostit și de Grecia și de mâncarea grecească. Florin Dumitrescu e îndrăgostit de Franța și de mâncarea europeană, în general. Sorin Bontea e îndrăgostit de mâncarea asiatică. Puteți alege oricare din aceste variante”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Degustarea primei probe a fost făcută de familiile concurenților. Ce au zis chefii

Fiecare concurent a primit o hârtie unde a fost nevoit să își scrie numele și preparatul ales. După ce au stat puțin pe gânduri, semifinaliștii au decis.

Apoi, cronometrul a pornit și toată lumea s-a năpustit la cămară, ca să își ia ingredientele necesare. Totuși, deși Gina Pistol a zis că rudele vor fi de ajutor, parcă nu puține au fost situațiile în care invitații mai mult au încurcat decât au contribuit la gătit.

Emoțiile au fost mari și fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a impresiona, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11. Când preparatele au fost gata, acestea au fost trimise la degustare. Cei care au dat note au fost chiar concurenții din sezonul 11.

Citește și: Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11

Florica Boboi, Gheorghe Nicolae (Gigi Burger), Dan Manciu, Briggita Gheorghe, Andrei Mihalcea, Paco, Carmen Cojocar, Titus Antonescu, Adrian Stroe, Mădălina Crețan (Lady Nosfe), Ștefania Laura Pop și Raluca Todea au fost extrem de critici, lucru ce i-a surprins pe chefi.

„Se putea mai mult, suntem în semifinală”, „Eu nu m-aș mai întoarce în restaurantul tău să mai servesc preparatul ăsta”, „Nu e suficient de dulce”, „Farfuria asta arată rău”, „E un chips de vânătă care nu are ce căuta aici”, „Gust puțin amărui”, „Asta nu e ok, e deja uscată”, iată doar o parte din observațiile făcute de jurații acestei probe, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11.

„E etapa aia dificilă unde foștii concurenți uită de unde au plecat și încep să jurizeze aiurea”, a zis în culise Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost uimiți de modul în care au jurizat foștii concurenți din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat a două probă de gătit. Ce s-a întâmplat când au apărut ... Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat a treia probă. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr, re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x