Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Degustarea primei probe a fost făcută de familiile concurenților. Ce au zis chefii

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, ediția din 19 iunie 2023, familiile celor 9 semifinaliști au venit să facă degustarea preparatelor pregătite la prima probă, unde tema a fost „gustul copilăriei”.

Familiile semifinaliștilor și chefii în platoul Chefi la cuțite Galerie
În semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, ediția din 19 iunie 2023, familiile celor 9 semifinaliști au venit să facă degustarea preparatelor pregătite la prima probă, unde tema a fost „gustul copilăriei” | Antena 1

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite, familiile celor 9 semifinaliști au degustat cu multă atenție preparatele pregătite la prima probă, unde vedetă a fost „gustul copilăriei”. Invitații au fost extrem de critici, spre marea surpriză a chefilor. Când a văzut ce notă a primit Mihaela Zahariea de la fiica ei, Sorin Bontea și-a pus mâinile în cap.

Familiile au degustat preparatele concurenților la prima probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 11. Ce note au oferit

În prima probă din semifinala Chefi la cuțite, difuzată pe 19 iunie 2023, concurenții au avut misiunea de-a pregăti o farfurie care să reflecte gustul copilăriei.

„Copilăria, în funcția de generația din care faci parte, poate avea gusturi total diferite”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Citește și: Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11

Prima farfurie de la degustare a fost saramura de doradă a Ninei Hariton, care a adus și laude, dar și critici. A urmat apoi farfuria cu pui și piure a lui Constantin Onuț, care a impresionat prin elementele folosite.

Matthew a riscat cu tocănița de linte cu carne de miel și orez și acest lucru s-a văzut inclusiv în notele primite.

„Asta nu știu ce e, dar nu e pe gustul meu”, a fost de părere Mihaela Manciu, mama lui Pablo.

Chifteluțele marinate cu piure pregătite de Laurențiu Neamțu au fost apreciate pentru gust, chiar dacă sosul a fost puțin criticat.

Citește și: Finala Chefi la cuțite sezonul 11. Când aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro

Farfuria 5 a fost cea pregătită de Mihaela Zahariea, care a făcut mămăligă cu tocăniță de vinete și ardei copt. Tocmai de la fiica ei, concurenta a primit două puncte, lucru ce l-a făcut pe Sorin Bontea să își pună mâinile în cap.

Papanașii Monicăi Pușcoiu au fost apreciați, însă textura a fost „amendată”. Pablo a făcut chiftele, șnițele și chipsuri, însă farfuria lui a primit atât laude, cât și critici.

„Nu știu, dar nu prea mă încântă deloc!”, a zis fiica Mihaelei Zahariea atunci când a gustat din sosul lui Pablo (Dumitru Paul Tudosescu). Ștefan Nistor a făcut șnițel cu salată și orez cu lapte, însă desertul n-a fost nici pe placul chefilor, dar nici pe placul invitaților.

O farfurie apreciată pentru gustul copilăriei a fost cea pregătită de Anica, fiindcă ostropelul ei cu turte a amintit tuturor de bunici.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat prima probă din semifinală. Ce confesiuni au făcut conc... Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat a două probă de gătit. Ce s-a întâmplat când au apărut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x