Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat a treia probă. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr, replici dure

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a anunțat care este a treia probă de gătit din ediția 37, difuzată pe 19 iunie 2023. La un moment dat, între Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr a avut loc un schimb acid de replici.

Colaj cu Matthew și Constantin Onuț în bucătăria Chefi la cuțite sezonul 11 Galerie
În semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a anunțat care este a treia probă de gătit din ediția 37, difuzată pe 19 iunie 2023 | Antena 1

Tensiunile nu au lipsit între concurenți în ediția 37, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în data de 19 iunie 2023. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr și-au adresat replici acide.

Concurenții din semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 au descoperit ce trebuie să gătească la a treia probă pregătită de Gina Pistol. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr, replici acide

Gina Pistol a anunțat ce trebuie să gătească semifinaliștii, la a treia probă de gătit.

„Simpaticilor, acum chiar ați rămas singuri. Acum este fiecare pentru el. Știți ce urmează? Proba finală, care se numește signature dish. Jurizează chefii”, a fost anunțul făcut de îndrăgita prezentatoare.

„Aici nu e loc de greșeală, fiindcă e vorba despre cei mai buni chefi din România”, a fost de părere Ștefan Nistor.

Citește și: Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11

„Vor gusta pentru ultima dată și vor da și note. Notele chefilor din această seară sunt foarte importante, poate cele mai importante din tot sezonul. Sper că vă puteți aduna ultimele puteri, fiindcă este important. Sunteți 9, veți rămâne trei pentru finala sezonului 11, așa că nu știu ce ar mai fi de spus. Adunțați-vă puterile, a fost o zi lungă și grea”, a anunțat Gina Pistol, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11.

Cronometrul a pornit și concurenții s-au grăbit către cămară, pentru a-și lua ingredientele necesare. Tensiunile au fost mari, căci miza este mare și toți concurenții își doresc să prindă unul dintre cele trei locuri din finala Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Prima apariție televizată a Amaliei Mihart, după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce mărturisire din inimă a făcut

La un moment dat, în timpul probei de gătit, între Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr a avut loc un schimb acid de replici.

„Sincer, în bucătărie este foarte liniște, toată lumea se concentrează și vrea să își facă preparatul super bine”, a zis Constantin Onuț, în timp ce gătea.

Matthew a fost deranjat de un gest făcut de colegul său de banc și între cei doi s-a născut un schimb acid de replici.

„Pe bune, eu sunt de vină?!”, s-a apărat Constantin Onuț.

Totuși, conflictul dintre ei s-a rezolvat destul de rapid și fiecare și-a văzut mai departe de gătit, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Concurenții sezonului 10 au jurizat farfuriile semifinaliștilor. Chefii au fo... Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Cine sunt finaliștii sezonului 11. Moment istoric în Marea Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x