Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit

Cei nouă concurenți rămași în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” gătesc și încearcă să dea tot ce au mai bun, în ultima probă din semifinală.

Adrian Luca în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Adrian Luca în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Emoțiile sunt uriașe și semifinaliștii încearcă să pregătească rețetele alese de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea a dorit să mănânce mușchi de vită, iar cei care gătesc această rețetă sunt Cristian Boca, Paul Maxim și Cătălin Rizea. Florin Dumitrescu a ales fileul de lup de mare, iar rețeta este gătită de Ionuț Belei, Adrian Luca și Roxana Blenche. Cotletele de berbecuț alese de Cătălin Scărlătescu vor fi gătite de Maria Șandru, Andrei Hîncu (Kani) și Claudia Radu.

Adrian Luca, accident periculos în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Timp de șaizeci de minute, bucătarii rămași în competiție au gătit cât de rapid și de bine au putut, totul în timp ce jurații au discutat, în platou.

Cei nouă concurenți rămași în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” gătesc și încearcă să dea tot ce au mai bun, în ultima probă din semifinală.

Adrian Luca în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Adrian Luca în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Farfuriile au fost foarte bune la primele două probe. Acum mă aștept să fie senzație. Vreau să cred că acești nouă magnifici reușesc să ne impresioneze fiindcă de asta au ajuns aici”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Când mai erau doar câteva minute din proba de gătit, Adrian Luca a avut parte de un accident riscant! Într-un moment de grabă, acestuia i-a căzut sare prea multă în risotto.

„Nu pot sa cred ce mi s-a intamplat!”, a exclamat acesta supărat. Totuși, tânărul în vârstă de 23 de ani a continuat să gătească mai atent, sperând că rezultatul final va fi unul bun.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Maria Șandru, dezvăluire neașteptată despre Sorin Bontea în semifinală! Ce a mărturisit... Chefi la cuțite semifinala 2020. Ultima bandă i-a emoționat pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x