Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Juriu celebru în prima probă din semifinala „Chefi la cuțite” 2020

Cei nouă concurenți rămași în competiție s-au întrecut în prima probă din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Acum a venit momentul ca juriul și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să descopere ce au gătit aspiranții la finală.

Juriu format din comedianți, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Juriu format din comedianți, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Surpriză uriașă în ediția 42 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! O premieră în istoria îndrăgitului show culinar este faptul că, de data aceasta, nouă concurenți luptă în semifinală.

Astfel, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei. În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Cătălin Scărlătescu, în schimb, luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim.

Juriu special format din comedianți, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

După ce și-au încurajat concurenții, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au părăsit bucătăria „Chefi la cuțite”, sperând că bucătarii lor se vor descurca în cadrul celor trei probe de foc.

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Gina Pistol a prezentat trei cloșuri sub care se aflau trei rețete pregătite de cei trei jurați ai îndrăgitului show culinar. Sorin Bontea a gătit cod, Cătălin Scărlătescu a optat pentru halibut, iar Florin Dumitrescu a pregătit ceva pe bază de slănină.

Juriu format din comedianți, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Juriu format din comedianți, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Dragii mei, veți trage la sorți ce farfurie o să faceți și primiți o listă cu ingredientele. Jurații vor primi o poză cu aceste farfurii, iar voi veți primi lista cu ingredientele. A venit momentul să trageți la sorți, dragilor”, a mai anunțat Gina Pistol.

citește și: Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat

După ce au descoperit ce rețete trebuie să reproducă, bucătarii au primit lista de ingrediente și au analizat atent fiecare preparat.

Timpul alocat gătitului a fost de șaizeci de minute. La final, banda a început să meargă și farfuriile au fost aduse pentru juriul special, format din comedianți și actori de comedie.

Juriu format din comedianți, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Juriu format din comedianți, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu au degustat și au analizat atent preparatele, încercând să jurizeze cât mai bine rețetele pregătite de concurenții din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Cătălin Rizea s-a supărat pe Cristian Boca! Ce a dezvăluit... Chefi la cuțite semifinala 2020. Degustare cu surprize în prima probă din semifinală! Ce farfurie nu a putut fi mâncată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x