Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Prima probă din semifinală, lovitură grea pentru concurenți! Ce trebuie să gătească

Surpriză de zile mari în semifinala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, căci Gina Pistol a anunțat ce probă a pregătit pentru concurenți!

Gina Pistol în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Gina Pistol în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat ce temă a pregătit, pentru prima probă din semifinala sezonului 8.

Vă reamintim că, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei. În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Cătălin Scărlătescu, în schimb, luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim.

Prima probă din semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8, provocare uriașă pentru concurenți

După ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au părăsit bucătăria, Gina Pistol a anunțat ce probocare a pregătit pentru semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă, în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta

„Astăzi veți trece prin trei probe singurei. Nu vom elimina decât la finalul celor trei probe. Deci toți nouă veți trece prin toate cele trei probe. Punctajele se vor aduna, iar la sfârșitul zilei vom vedea câți dintre voi vor rămâne. La prima probă o să avem un juriu simpatic și vesel. Un juriu format din actori de comedie, care fac stand up comedy”, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol.

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Lovitura cea mare a fost atunci când concurenții au aflat faptul că fiecare concurent trebuie să gătească un număr de cinci farfurii.

Gina Pistol în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

„Mamă, deja îmi e rău, cinci farfurii…M-am enervate, nu mai știu”, a exclamat Kani (Andrei Hîncu), extrem de supărat de cele aflate.

citește și: Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat

Dar emoțiile au atins cote uriașe atunci când banda a început să meargă și frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit niște farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Atunci a fost momentul în care în care semifinaliștii au înțeles ce trebuie să facă: să reproducă ceea ce au gătit cei trei jurați!

„Am început deja cu stângul în dreptul, am început cu panică deja”, a dezvăluit Cătălin Rizea, surprins de veștile pe care le-a adus Gina Pistol.

Gina Pistol în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a gătit cod, Cătălin Scărlătescu a preferat halibutul, iar Florin Dumitrescu a prezentat o farfurie pe bază de slănină.

„Dragii mei, veți trage la sorți ce farfurie o să faceți și primiți o listă cu ingredientele. Jurații vor primi o poză cu aceste farfurii, iar voi veți primi lista cu ingredientele. A venit momentul să trageți la sorți, dragilor”, a mai anunțat Gina Pistol.

Apoi, fiecare concurent a extras un bilet și a descoperit ce rețetă trebuie să gătească, dintre cele trei pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în semifinala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Semifinala sezonului 8, unică în istoria emisiunii „Chefi la cuțite”. Ce a dezvăluit Gi... Chefi la cuțite semifinala 2020. Cătălin Rizea s-a supărat pe Cristian Boca! Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x