Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Semifinala sezonului 8, unică în istoria emisiunii „Chefi la cuțite”. Ce a dezvăluit Gina Pistol

Semifinala sezonului 8 este unică în istoria emisiunii „Chefi la cuțite”, iar Gina Pistol a explicat și de ce.

Sorin Bontea și echipa sa, în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020 Galerie
Sorin Bontea și echipa sa, în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020

Îmbrăcată cu o superbă rochie de culoare lila, demnă de o adevărată prințesă, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a luat pulsul.

Extrem de emoționați, dar în același timp dornici să câștige marele trofeu din finală, concurenții rămași în competiție și-au ascuțit cuțitele și au așteptat să afle ce probe de foc le-a pregătit, de data aceasta, prezentatorea emisiunii de la Antena 1.

Semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite” este unică în istoria emsiunii

Vă reamintim că, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei. În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Cătălin Scărlătescu, în schimb, luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă, în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta

„Ați fost pe muchie de cuțit cu toții, în fiecare zi. Vă uitați la mine, dar parcă nu sunt privirile cu care am fost obișnuită. Cei trei chefi nu pot decât să vă ureze succes și să părăsească bucătăria”, a anunțat Gina Pistol, spre marea surpriză a tuturor.

Sorin Bontea și echipa sa, în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020

Sorin Bontea și echipa sa, în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020

Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu și-a îmbrățișat concurenții din echipă, oferindu-le nu doar încurajări, ci și sfaturi extrem de utile.

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

„Emoțiile chefului au reușit să mă copleșească și pe mine. Îmbrățișarea lui m-a încărcat, nu știu”, a mărturisit Cătălin Rizea, extrem de emoționat.

„Scopul celor de la mine din echipă, poate că pare un pic ciudat, și mie îmi e un pic greu să îl accept, este să fie trambulină pentru Roxana Blenche mai mult decât pentru ei fiecare”, a mărturisit Florin Dumitrescu, la scurt timp după ce frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

Nici Sorin Bontea nu s-a lăsat mai prejos și a încercat să ridice din plin moralul celor din ecihpa sa.

Au urmat apoi alte momente emoționante în bucătărie, căci fiecare dintre cei trei chefi a încercat, pe cât posibil, să își încurajeze bucătarii și să-i trimită „la luptă”.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă! Cum a apărut vedeta... Chefi la cuțite semifinala 2020. Prima probă din semifinală, lovitură grea pentru concurenți! Ce trebuie să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x