Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Surpriză uriașă pentru semifinaliști. Cine și-a făcut apariția în bucătărie

Surpriză de zile mari pentru concurenții din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Aceștia au rămas fără cuvinte atunci când au văzut cine a intrat în bucătărie.

sorin bontea si matias, la chefi la cutite Galerie
Concurenții s-au reîntâlnit cu chefii și cu jurații, după degustarea din prima probă de gătit din semifinala „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 47 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei nouă concurenți care au mai rămas în competiție au avut parte de momente emoționante și mesaje de încurajare de la cei dragi, chiar înainte de prima probă din semifinală.

Apoi, Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit și concurenții s-au apucat rapid de treabă. După degustarea făcută de rude și prieteni, semifinaliștii au avut parte de o surpriză de zile mari.

Ce surpriză au trăit concurenții după prima probă din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul

De data aceasta, în rima probă din semifinala „Chefi la cuțite” seoznul 9, concurenții au avut de pregătit o rețetă care să aducă aminte de gustul de acasă și de gustul copilăriei. Toată lumea își dorește să ajungă în marea finală a îndrăgitului show culinar de la Antena 1, așa că miza este una uriașă și nimeni nu a vrut să greșească.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce mesaje au primit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la familie

Unii concurenți au mizat pe rețete simple, în timp ce alții au încercat să facă spectacol culinar în farfurie. La finalul degustării, concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari.

„Cei care au jurizat proba vor să vă cunoască”, a zis Irina Fodor.

„Să vină, păi nu îi primim noi? Haideți, veniți!”, a fost reacția Valentinei Ioniță.

„E prima oară când vedem juriul, să știm și noi pe cine înjurăm”, a adăugat Ștefan Borleanu.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Concurenții au primit mesaje neașteptate de la cei dragi! Ce au descoperit fanii

Totuși, nimeni nu se aștepta ca în bucătăria „Chefi la cuțite” să își facă apariția rudele și prietenii, iar concurenții au fost uimiți când au înțeles cine a făcut degustarea, de fapt.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 47 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit. Dintre cei nouă semifinaliști, doar unul va primi marele trofeu din finala „Chefi la cuțite” 2021.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Degustare plină de surprize după prima probă. Ce au descoperit chefii... Chefi la cuțite, semifinala 2021. Semifinaliștii gătesc alături de cei dragi! Ce ingredient trebuie să folosească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x