Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Valentina Ioniță a trăit momente de panică. Ce a pățit în ultimele minute din probă

Cei nouă concurenți rămași în competiție s-au apucat să pregătească rețete cât mai gustoase pentru ultima probă din semifinala „Chefi la cuțite”. În ultimele minute de gătit, Valentina Ioniță a trecut prin momente de panică.

Valentina Ioniță gatind la chefi la cutite Galerie
Concurenta din echipa mov s-a panicat atunci când a realizat ce i s-a întâmplat în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

După ce au încercat să aducă gustul copilăriei în farfurie și rețete cât mai gustoase și aspectuoase de deserturi pe bază de ciocolată, cei nouă concurenți rămași în competiție au aflat de la Irina Fodor ce temă te gătit aduce ultima probă din semifinala „Chefi la cuțite” 2021.

Acesta a fost momentul în care Valentina Ioniță, cunoscută și după porecla de Lebăduța, a trecut prin adevărate momente de panică.

Valentina Ioniță (Lebăduța) a trăit clipe de panică, în ultima probă de gătit din semifinala Chefi la cutțite 2021

De data aceasta, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, nouă concurenți au reușit să ajungă în semifinală, după un duel extrem de dificil între echipa verde și cea albastră, ce s-a încheiat cu o dublă eliminare pentru Sorin Bontea. Acesta a pierdut doi bucătari extrem de talentați, dar speră că ceilalți doi vor reuși să prindă un loc în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

În ediția trecută, semifinaliștii au dat tot ce au avut mai bun pentru a pregăti un desert pe bază de ciocolată și o mâncare cât mai gustoasă, care să reînvie gustul copilăriei.

Citește și: Chefi la cuțite, finala 2021. Gina Pistol a revenit! Cum au reacționat jurații când au văzut-o

Acum, cei nouă aspiranți la marele trofeu au primit drept sarcină, în ultima probă de dinainte de finală, să pregătească un signature dish care să meargă de minune alături de un vin alb, roze sau roșu. Așadar, concurenții au libertatea de-a face orice rețetă își doresc, urmând ca degustarea să fie făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Miza este extrem de mare și emoțiile ating cote greu de imaginat, fiindcă de punctajul obținut la cele trei probe depinde cine merge mai departe, în finala „Chefi la cuțite” 2021. Și fiindcă timpul alocat gătitului este de doar 60 de minute, concurenții s-au imediat de gătit.

Valentina Ioniță gatind la „Chefi la cuțite”

Valentina Ioniță s-a panicat la „Chefi la cuțite”

La un moment dat, Valentina Ioniță a trecut prin momente de panică atunci când Alexandru Bădițoaia a făcut-o să realizeze ce greșeală uriașă a făcut.

„Mă apucă o panică din aia, cum m-a mai apucat pe mine, cu uscat de gură și cu atac de panică. Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă iar. Băi frate, nu mai pot. Nu mai pot, vreau acasă, la Bogdănel, că nu mai pot”, a mărturisit aceasta.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce i-a promis Elena Matei lui Rikito Watanabe, dacă ajung amândoi în semifinală

Mai exact, chiar în ultimele zece minute din probă, aceasta și-a dat seama că îi lipsește ceva din rețeta sa de risotto.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9, ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala „Chefi la cuțite” 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. După probe de foc în care concurenții rămași în competiție au îndurat emoții uriașe, fanii urmează să afle cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9, în finala îndrăgitului show culianar, difuzată pe 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce trebuie să gătească concurenții, la a treia probă din semifinală... Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ultima bandă din acest sezon a pornit! Cum arată farfuriile concurenților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x