Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce i-a promis Elena Matei lui Rikito Watanabe, dacă ajung amândoi în semifinală

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Irina Fodor a dezvăluit tuturor ce promisiune i-a făcut Elena Matei lui Riki, în cazul în care vor ajunge amândoi în semifinală.

elena matei, sorin bontea si rikito watanabe la chefi la cutite Galerie
Elena Matei i-a făcut o promisiune neașteptată lui Rikito Watanabe, la „Chefi la cuțite” sezonul 9 | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul dintre cele mai intense de până acum, fiindcă ne-a adus nu doar concurenți din toate colțurile lumii, cu povești de viață surprinzătoare și rețete surprinzătoare, ci și o „porție” mai generoasă de battle-uri, amulete și dueluri. Acum, cei nouă concurenți rămași în competiție și-au ascuțit cuțitele și sunt gata să dea tot ce au mai bun în ultima probă de gătit din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

Înainte însă ca Irina Fodor să anunțe ce temă de gătit aduce ultima probă din semifinala „Chefi la cuțite”, aceasta a dezvăluit ce i-a promis Elena Matei lui Rikito Watanabe (Riki), în cazul în care vor ajunge amândoi în semifinala „Chefi la cuțite” 2021.

Ce i-a promis Elena Matei lui Rikito Watanabe (Riki), în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Cei nouă concurenți rămași în competiție au revenit în bucătărie pentru a afla ce temă de gătit le aduce ultima probă din semifinala „Chefi la cuțite” 2021.

„Riki, te doare burtica? Haide, că dacă nu ajungi în finală te omor”, a mărturisit Elena Matei, văzându-l pe colegul său de echipă cum se ține cu mâinile de abdomen.

„Da, dar ieri ai spus ceva și deja te-ai sucit. Ai spus că dacă ajungem amândoi în semifinală, îmi amintesc că ai spus ceva de genul....”, a mormăit puțin cam trist simpaticul japonez de la „Chefi la cuțite”.

Riki și Elena Matei, în bucătăria „Chefi la cuțite”

Riki și Elena Matei au făcut dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”

Ulterior, Rikito Watanabe (Riki), concurentul care s-a tatuaj pentru Sorin Bontea a mărturisit ce promisiune i-a făcut Elena Matei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza a fost mare atunci când chiar Irina Fodor a dezvăluit aceste planuri pentru toți cei prezenți în bucătărie.

„Elena și Rikito au spus că dacă ajung în semifinală se căsătoresc. Sunteți martorii acestui eveniment în premieră. Domnișoară de onoare s-a anunțat Valentina. Să găsim repede o pereche de nași”, a zis aceasta, înainte de ultima probă din semifinala „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala „Chefi la cuțite” 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. După probe de foc în care concurenții rămași în competiție au îndurat emoții uriașe, fanii urmează să afle cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9, în finala îndrăgitului show culianar, difuzată pe 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cum arată mama lui Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite. Concurenții au fost impresionați de înfățișarea femeii... Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce trebuie să gătească concurenții, la a treia probă din semifinală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x