Antena Căutare

Dar e voce de femeie! Papu a venit pe tocuri în fața chefilor: "Sunt un designer celebru"

Printre concurenții care au luptat pentru a obține votul chefilor s-a numărat și un designer vestimentar, ceva mai nonconformist. Mihai Dan Zarug și-a făcut apariția în platou, în fața. chefilor, pe tocuri. 

Printre concurenții care au luptat pentru a obține votul chefilor s-a numărat și un designer vestimentar, ceva mai nonconformist. Mihai Dan Zarug și-a făcut apariția în platou, în fața. chefilor, pe tocuri.

În ciuda meseriei pe care o are, Papu, așa cum îi este "numele de scenă", se pricep și la gătit și vrea ca preparatul său turcesc să fie un răsfăț culinar pentru pretențioșii jurați.

Dialogul a fost unul savuros, presărat cu numeroase glume la care concurentul a răspuns cu zâmbetul pe buze.

La final și Papu a trebuie să răspundă la deja celebra întrebare, din echipa cărui chef ar vrea să facă parte?"Aş merge la oricare dintre voi în echipă!", a exclamat, cu entuziasm, concurentul.

Preparatul lui Giovanni Popa i-a pus chefii în dificultate: "Se joacă cu mintea noastră! Îngheţată de mici? Avem și... Ruxandra Luca de la "Prietenii de la 11" a dat testul în bucătărie. Scărlătescu: "Vreau și eu o așa mămic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x