Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, Alexandru Popa a venit să demonstreze că este un bucătar în adevăratul sens al cuvântului.
Pasionat de desen, de motociclete și de numeroase alte lucruri, Alexandru a dezvăluit că dintre toate cel mai mult iubește bucătăria, locul unde „își dezlănțuie toți demonii și se simte precum un războinic”.
Cu un desert spectaculos numit Choco senses, o combinație inedită de texturi și arome.
- CITEȘTE ȘI: Frunză verde de măcriș, curge lapte și miere la Petriș! Cea mai simpatică primăriță i-a cucerit pe chefi
Plin de încredere, concurentul a declarat faptul că nu a venit în emisiunea Chefi la cuțite sezonul 7 ca să ia două sau trei cuțite, ci direct cuțitul de aur.
A terminat Politehnica, s-a apucat de bucătărie, apoi a lucrat la Bursă, dar după o perioadă a ales să lucreze într-un pet shop, ca să se relaxeze. A devenit pizzer, apoi a decis să își deschidă o cofetărie, fiindcă s-a îndrăgostit de ciocolată! O viață de om în doar câțiva ani și un curaj amețitor de a face mereu ceva nou!
„Ciocolata e senzațională, biscuitele e fabulos”, a mărturisit Scărlătescu.
„A fos un haos total, recunosc”, a zis Alexandru Popa despre preparatul său.
Dar apoi a venit verdictul: trei cuțite...și un cuțit de aur primit de la Sorin Bontea, dar și de la Florin Dumitrescu! Concurentul a decis totuși să facă echipă cu Bontea.
„Ești un băiat extrem de talentat, ai un plus în fața multora”, a mai declarat chef Florin Dumitrescu.
De la iUmor la Chefi la cuțite! Pipino de România s-a întors la gătit! „Nu mi-e rușine să dau cu mătura! Nea Mărin, te r... Îl mai știi pe Munti, câștigătorul sezonului trecut Chefi la cuțite? A ajuns de nerecunoscut | FOTO...