Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

A primit două cuțite de aur! Alexandru Popa, concurentul care a făcut senzație! „Am fost bucătar, apoi am jucat la bursă, acum m-am decis...”

 
+3 click pentru
galerie

Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, Alexandru Popa a venit să demonstreze că este un bucătar în adevăratul sens al cuvântului.

Pasionat de desen, de motociclete și de numeroase alte lucruri, Alexandru a dezvăluit că dintre toate cel mai mult iubește bucătăria, locul unde „își dezlănțuie toți demonii și se simte precum un războinic”.

Cu un desert spectaculos numit Choco senses, o combinație inedită de texturi și arome.

Plin de încredere, concurentul a declarat faptul că nu a venit în emisiunea Chefi la cuțite sezonul 7 ca să ia două sau trei cuțite, ci direct cuțitul de aur.

A terminat Politehnica, s-a apucat de bucătărie, apoi a lucrat la Bursă, dar după o perioadă a ales să lucreze într-un pet shop, ca să se relaxeze. A devenit pizzer, apoi a decis să își deschidă o cofetărie, fiindcă s-a îndrăgostit de ciocolată! O viață de om în doar câțiva ani și un curaj amețitor de a face mereu ceva nou!

„Ciocolata e senzațională, biscuitele e fabulos”, a mărturisit Scărlătescu.

CITEȘTE ȘI: Le-a ghicit norocul și le-a făcut talismane de iubire, în direct! Cea mai frumoasă vrăjitoare i-a fermecat pe chefi și le-a dat în cărțile de tarot!

„A fos un haos total, recunosc”, a zis Alexandru Popa despre preparatul său.

Dar apoi a venit verdictul: trei cuțite...și un cuțit de aur primit de la Sorin Bontea, dar și de la Florin Dumitrescu! Concurentul a decis totuși să facă echipă cu Bontea.

„Ești un băiat extrem de talentat, ai un plus în fața multora”, a mai declarat chef Florin Dumitrescu.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI