Antena Căutare

De la iUmor la Chefi la cuțite! Pipino de România s-a întors la gătit! „Nu mi-e rușine să dau cu mătura! Nea Mărin, te rog eu...”

Moment de senzație în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! În bucătărie a venit celebrul și inegalabilul Pipino de România! 

Moment de senzație în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! În bucătărie a venit celebrul și inegalabilul Pipino de România!

Pentru cei care nu știu, Pipino de România este celebru pentru show-urile de divertisment pe care le face la diferite evenimente sau în mediul online!

A participat la emisiunea iUmor, dar și în urmă cu doi ani, la Chefi la cuțite, atunci când a făcut spectacol în ritm de Despacito!

De data aceasta, în a treia ediție din sezonul 7 Chefi la cuțite, Pipino de România s-a întors cu o rețetă de bulz ciobănesc reinterpretat în stil Pipino!

La fel de energic, la fel de amuzant, concurentul i-a rugat pe jurați să îi permită să discute cu Nea Mărin, fiindcă ar vrea să își demonstreze talentul și la el în emisiune!

După o conversație telefonică amuzantă, lucrurile au fost ca și aranjate!

Frunză verde de măcriș, curge lapte și miere la Petriș! Cea mai simpatică primăriță i-a cucerit pe chefi... A primit două cuțite de aur! Alexandru Popa, concurentul care a făcut senzație! „Am fost bucătar, apoi am jucat la bursă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x