Antena Căutare

Le-a stat inima juraților! Bontea s-a închinat! Cântece bisericeşti la "Chefi la cutite!": "Aleluia, aleluia, s-a făcut macroul pentru a fi mâncat"

Chefi la cuțite, sezon 7, ediția 2. Povești de viață, vedete, străini mutați în România și... cântece bisericeşti la "Chefi la cutite!" Cristian Pleşcan Cochior este bucătar de opt ani şi s-a perfecţionat mai mult în Marea Britanie.

Chefi la cuțite, sezon 7, ediția 2. Povești de viață, vedete, străini mutați în România și... cântece bisericeşti la "Chefi la cutite!" Cristian Pleşcan Cochior este bucătar de opt ani şi s-a perfecţionat mai mult în Marea Britanie.

Înainte de a se apuca serios de gătit, Cristian a terminat un liceu teologic, apoi a absolvit Dreptul, dar a simţit că nu asta este menirea lui. S-a făcut apoi bucătar și chiar a ajuns să lucreze în restaurante cu stele Michelin.

Când în platou s-a auzit "Aleluia, aleluia", chefilor le-a cam stat inima. Chef Bontea s-a închinat pios și a exclamat: "Doamne ajută!" În fața lor a ajuns apoi concurentul care le-a explicat cum stă treaba cu teologia și cu bucătăria.

A gătit o rețetă de file de macrou cu legume sote în sos de portocale.

Doi băieți... excentrici! Amos Midas, concurentul cu fundiţă şi Mircea Jianu, cu un make-up inedit, impresionează sigur.... Influnceriţele au luat cu asalt bucătăria "Chefi la cuțite"! Andreea și Sensy: "Sensi vine de la sensibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x