Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Chefi la cuțite - Familii la cuțite. Seara răsturnărilor de situații și a marilor surprize. Familia Crudu e în Marea Finală

A fost unul dintre cele mai spectaculoase episoade ale sezonului special Chefi la Cuțite - Familii la Cuțite. Lupta în trei dintre familia Crudu, echipa din satul Șopârlița și doamnele din Dămăroaia s-a purtat pe cele mai înalte culmi ale dramatismului

A fost unul dintre cele mai spectaculoase episoade ale sezonului special Chefi la Cuțite - Familii la Cuțite. Lupta în trei dintre familia Crudu, echipa din satul Șopârlița și doamnele din Dămăroaia s-a purtat pe cele mai înalte culmi ale dramatismului.

Ultima bătălie pe echipe la capătul căreia aflăm cei din urmă finaliști! Să înceapă show-ul deliciilor culinare!

În prima probă, cei care au decis decernarea farfuriilor au fost vedetele matinalului Antenei 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Jurații au fost pretențioși și pregătiți, iar deciziile luate cu mare responsabilitate. În fond, la mijloc era vorba despre un premiu de 10.000 de euro pe care echipa calificată l-ar fi putut câștiga după această etapă.

Cei trei chefi au făcut totul pentru a-și ajuta protejații, iar după primele confurntări directe se prefigura o mare surpriză. Doamnele din Șopârlița, însoțite de primarul localității, au reușit să facă față nivelului foarte ridicat.

Oltenia, eterna Terra Nova! Prima probă se încheie cu o mare surpriză. Echipa mai slab cotată, triumf senzațional!

Bucatele pregătite de ele au fost pe gusutul celor care au decis distribuirea farfuriilor. În prima etapă, vesela violetă a fost cea care a dominat preferințele, spre surprinderea generală. Cu Mamaia Didina pe post de bucătar șef, oltenii au dominat total proba, însă lucrurile s-au schimbat după ce a apărut rața familiei Crudu.

Farfuriile roșii s-au succedat pe bandă cu repeziciune, iar până spre final se părea că chef Cătălin Scărlătescu și echipa sa poate recupera marea diferență, care-i despărțea de Șopârlița. Echipa galbenă părea că a pierdut frâiele confruntării, iar înainte de proba finală, cea individuală, Dămăroaia deținea „lanterna roșie”.

E nebunie la Chefi la cuțite! Unii sărbătoresc mai devreme și vine lovitura de ciocan: „Când te bucuri înainte, ceva te pedepseşte!”

Decizia finală le-a aparținut tot chefilor, care au analizat atent fiecare farfurie cu mare atenție. Cu obiectivitate maximă, cei trei au decis cine a câștigat concursul, iar fericitele învingătoare au fost Ana Maria, Daniela Crudu și familia lor!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube