Antena Căutare

Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Alexandru Sautner. Ei au primit tunica galbenă

Chef Alexandru Sautner și-a format echipa din sezonul 13 Chefi la cuțite chiar în ediția 14 a show-ului culinar, de pe 17 aprilie 2024. Juratul a ales concurenții alături de care va merge în battle-uri.

colaj foto cu alexandru sautner si concurenti la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Descoperă cine sunt concurenții din echipa lui Alexandru Sautner la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Chef Alexandru Sautner este juratul care a trăit din plin fiecare etapă a sezonului 13 Chefi la cuțite. Acesta a intrat în bootcamp cu multe emoții, dar hotărât să își construiască o echipă cu oameni puternici și profesioniști.

În ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024, chef-ul a avut ocazia să cunoască fiecare concurent în parte și să își dea seama de cum se pot descurca aceștia la bancul de lucru.

Juratul a dezvăluit că se va baza mult pe conexiunea pe care o are cu anumiți participanți atunci când își va forma echipa. De asemenea, el va ține cont de gustul și aspectul preparatelor din care gustă.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Sonia Simionov a gătit alături de mama sa. Ce s-a aflat despre părinții jurnalistei

Un lucru este cert, chef Alexandru Sautner știe foarte bine ce își dorește de la oamenii alături de care va intra în etapa confruntărilor. În sezonul 13 al show-ului culinar, acesta va purta o tunică cu epoleți galbeni.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Alexandru Sautner. Ei vor purta tunica galbenă în sezonul 13 Chefi la cuțite

Cu zâmbetul pe buze și încrezător în alegerile sale, chef Alexandru Sautner a pășit în fața concurenților pentru a-și forma echipa. Toți au așteptat ca juratul să ofere prima tunică galbenă din sezonul 13 Chefi la cuțite.

Iată cine sunt cei șapte membrii din echipa juratului.

Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner)

Mario Mădălin Dumitru este concurentul care a primit cuțitul de aur de la chef Alexandru Sautner în preselecțiile sezonului 13 Chefi la cuțite. Acesta are 15 ani de când activează în domeniul culinar, iar experiența lui s-a simțit cu de desăvârșire în mâncare pe care a făcut-o.

Mario Mădălin Dumitru este de profesie Executive Chef, are 31 de ani și vine din Sinaia. Acesta s-a mutat cu părinții în Italia de la vârsta de 4 ani. El a terminat școala de bucătari Alma din Colorno și a fost primul român care i-a învins pe italieni la gătit, chiar la ei acasă.

Vlad Niculici (Mr. Cheesecake)

Vlad Niculici, aka Mr. Cheesecake, este primul concurent pe care chef Alexandru Sautner l-a luat în echipa lui. Juratul a dezvăluit că i-ar prinde bine un tânăr atât de talentat la deserturi, în battle-uri.

Concurentul are 34 de ani, vine din Târgu Mureș și este antreprenor. În preselecții, Vlad Niculici le-a „stins lumina” chefilor cu un cheesecake savuros. Se pare că acesta a trecut cu bine și peste bootcamp, ajungând în echipa galbenă.

Iulia Maria Creangă

Iulia Maria Creangă s-a făcut remarcată în sezonul 13 Chefi la cuțite datorită meseriei sale. Concurenta are 41 de ani, vine din Dobroești și a spus că face terapie cu îngeri și consilier de dezvoltare personală.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Loredana Elena Șerban i-a emoționat pe jurați cu dezvăluirile făcut. Ce dramă a trăit

Chef Alexandru Sautner a vrut ca în echipa lui să existe o energie pozitivă. Așadar, Iulia Maria Creangă a fost cea mai bună alegerea a juratului în ceea ce privește acest aspect.

Ancuța Pop

Și Ancuța Pop a primit un bilet către battle-uri din partea lui chef Alexandru Sautner. Meseria ei este de solist muzical, dar marea ei pasiune este bucătăria. Aceasta are 33 de ani și vine din Maramureș.

Concurenta i-a făcut o „dedicație specială” juratului atunci când a aflat că merge în echipa galbenă. Artista a fost foarte încântată de vestea că parcursul ei în competiția show-ului culinar nu se termină în bootcamp.

Nicoleta Sima (Raisa)

Nicoleta Valentina Sima se numără printre concurenții din echipa lui chef Alexandru Sautner. Aceasta este o mamă casnică cu patru copii care în prezent locuiește alături de familia ei în Germania.

Încă din preselecții, Raisa i-a cucerit pe chefi cu un preparat tradițional care le-a încântat papilele gustative. Concurenta a făcut o iahnie de fasole cu afumătură. Farfuria ei a fost apreciată de către cei patru jurați.

Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului)

Gabriela Lucuțar, cunoscută și ca Regina Întunericului, a fost trimisă de chef Ștefan Popescu direct în echipa lui Alexandru Sautner. Aceasta a fost foarte încântat când a aflat că o să lucreze alături de juratul său favorit.

În preselecții, Gabriela Lucuțar a mărturisit faptul că are o afacere profitabilă în domeniul serviciilor funerare. Un astfel de serviciu ajunge să coste câteva mii de euro.

Cătălin Țociu

Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, este ultimul concurent care intră în echipa lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Tânărul și-a dorit foarte mult să ajungă în battle-uri, iar norocul a fost de partea lui.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz... Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Chefii și-au format echipele din sezonul 13. Cine sunt concurenții aleși de cei trei j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x