Căutare Live

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, anunțul pe care toți îl așteptau: „Se filmează Chefi la cuțite”

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au dat anunțul pe care toți fanii Chefi la cuțite îl așteptau: se filmează un nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1.

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu filmează sezonul 10 de chefi la cuțite

Antena 1

Chefi la cuțite se va vedea din nou la Antena 1. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au publicat pe rețelele sociale imagini de la filmările sezonului 10 al mult îndrăgitului show culinar.

La fel ca în fiecare sezon, chefii au de-a face cu experiențe de neuitat, concurenți talentați cu povești inedite și momente haioase petrecute împreună.

Primele imagini cu Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de la filmările sezonului 10 Chefi la cuțite

„Răspunsul este DA!. Filmăm pentru sezonul 10 Chefi la cuțite. Azi ne alegem echipele, așa că să ne țineți pumnii”, a scris Sorin Bontea în dreptul unei imagini în care apare înconjurat de prietenii și colegii lui: Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu.

La rândul său, Cătălin Scărlătescu a publicat un selfie alături de colegii săi, imagine însoțită de mesajul: „Filmăm Chefi la Cuțite sezonul 10”.

Citește și: Cum arată și ce mai face Mihai Munteanu (Munti), câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite. „Uriașul lui Bontea” e total schimbat

Și Florin Dumitrescu a publicat o fotografie în care apar eîn mașină alături de Cătălin Scărlătescu, iar în dreptul imaginii apare întrebarea: „Știe cineva pe unde umbla Bontea?”

Citește și: Ce a pățit Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, la un an după emisiune. Cum a fost surprins

Cei trei chefi vor avea parte de noi provocări alături de cele 3 echipe de concurenți dornici să obțină titlul de „Câștigător Chefi la cuțite, sezon 10”.

Până acum, din cele 9 sezonae de Chefi la cuțite Sorin Bontea a câștigat de 4 ori: sezonul 1 cu Cristi Șeb, sezonul 4 cu Andrei Cristian Olteanu, sezonul 6 cu Mihai Munteanu (Munti) și sezonul 8 cu Ionuț Belei.

Florin Dumitrescu a câștigat de două ori: sezonul 2 cu Cristian Voicu și sezonul 5 cu Bogdan Vanici.

Cătălin Scărlătescu a câștigat de 3 ori: sezonul 3 u Gianny Bănuță, sezonul 7 c Alexandru Comerzan și sezonul 9 cu Narcisa Birjaru.

Citește și: Ce face Narcisa Birjaru când nu se află în bucătărie. Cum a fost surprinsă câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 9

Sezonul 9 a fost de câștigat de Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Rămâne de văzut cine va fi cheful câștigător al sezonul 10.

Ultima câștigătoare de la Chefi la cuțite a fost Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

„Bucătăria înseamnă doar echipă. Unitatea te duce spre câștig. Asta s-a întâmplat astăzi. Într-un sezon în care s-a gătit extrem de bine, extrem de mult, gustul poporului a învins! Narcisa a avut zero șanse din partea colegilor de platou, zero! Au discreditat-o gastronomic din toate punctele de vedere, nimeni nu se gândea că o să ajungă aici sau că o să câștige. Dar uitați-vă cum gătește! Nu ai cum să îi iei omului ce este al lui! Este o seară magică pentru mine!”, a spus chef Cătălin, mândru că a câștigat trofeul alături de o femeie, în sezonul 9 de Chefi la cuțite.

Ultimele știri
x