Ce face Narcisa Birjaru când nu se află în bucătărie. Cum a fost surprinsă câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 9

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi al cuțite, a postat pe Instagram o imagine după o perioadă lungă în care nu a mai fost activă. Cum își petrece timpul, atunci când nu este în bucătărie.

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, a revenit pe rețelele de socializare după o perioadă lungă de absență.

Antena 1/ Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru, prima femeie din istoria show-ului culinar care a câștigat Chefi la cuțite, își dedică timp pasiunii sale și lasă la o parte rețelele de socializare și mediul online, deși fanii săi așteaptă de fiecare dată vești de la ea.

Iată că Narcisa s-a fotografiat de curând și a arătat admiratorilor cum își petrece timpul atunci când nu este la muncă.

Cum se relaxează Narcisa Birjaru, atunci când lasă bucătăria deoparte

Narcisa Birjaru nu este foarte activă pe rețelele de socizalizare, semn că este foarte ocupată cu treaba la bucătărie. Aceasta a revenit de curând pe rețelele de socializare după o perioadă lungă de absență și a postat o fotografie pe Insta Story alături de o prietenă.

Fanii au putut observa că Narcisa este aranjată și arată foarte bine, iar atunci când nu este la muncă, profită de timpul petrecut cu oamenii dragi inimii ei. În restul timpului, își dedică timpul pasiunii pentru de domeniul culinar și a continuat să își facă o carieră, lucru care i-a ocupat cea mai mare parte din timp.

Citește și: Narcisa Birjaru, câștigătoarea "Chefi la cuțite" sezonul 9, mesaj emoționant pentru mama ei. Cât de mult seamănă cu ea

Acesta ar putea fi și unul dintre motivele pentru care a lispist de pe rețelele de socializare. Admiratorii săi așteptau vești de la ea, să afle ce mai face. Vezi imaginea în GALERIA FOTO.

Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu lucrează la restaurantul hotelului lui Cristi Borcea și este mândră să fie angajata Valentinei Pelinel.

Narcisa Birjaru este prima femeie din istoria show-ului culinar care intră în posesia premiului cel mare Chefi la cuțite. Concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a angajat imediat după terminarea emisiunii ca bucătar.

Valentina Pelinel, mândră de angajata sa Narcisa Birjaru

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Narcisa Birjaru, câștigătorea sezonului 9 "Chefi la cuțite", s-a fotografiată alături de Valentina Plinel, în restaurantul hotelului lui Cristi Borcea. Aceasta a primit o vizită neașteptată din partea lui Chef Cătălin Scălătescu.

Narcisa Birjaru, câștigătorea sezonului 9 "Chefi la cuțite", a fost pe buzele tuturor după finalizarea show-ului culinar, iar mulți au fost curioși ce va face după obținerea premiului.

Citește și: Exclusiv! Ce a făcut Narcisa Birjaru după ce a câștigat „Chefi la cuțite”. Ce a dezvăluit câștigătoarea sezonului 9

Valentina Pelinel și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o imagine din restaurantul hotelului pe care soțul său îl are. Aceasta se mândrește că o are angajată pe Narcisa Birjaru, prima femeie câștigătoare a show-ului Chefi la Cuțite.

Citește și: Prima reacție a Narcisei Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite. Ce a avut de spus învingătoarea lui Chef Cătălin Scărlătescu

În timpul programului, Chef Cătălin Scărlătescu le-a făcut o vizită celor două doamne și a venit să vadă ce mai face Narcisa Birjaru. Valentina Pelinel a ținut să imortalizeze momentul și să-l facă public. Soția lui Crist Borcea a lăsat și un mesaj: “Acel moment când profesorul mândru vine să-și vadă elevul la munca, sa-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Catalin Scarlatescu”.

Ultimele știri