Căutare Live

Cum arată și ce mai face Mihai Munteanu (Munti), câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite. „Uriașul lui Bontea” e total schimbat

Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6 de Chefi la cuțite este acum un chef muncitor și devotat, care arată total diferit față de cum îl știau fanii în timpul competiției culinare.

Mihai Munteanu a câștigat sezonul 6 de Chefi la cuțite și la scurt timp slăbise considerabil

Antena 1

În urmă cu 3 ani, în 2018, Mihai Munteanu pășea în fața celor 3 chefi de la Chefi la cuțite: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. A fost ales să facă parte din echipa albastră a lui Sorin Bontea, iar la începutul lui 2019 a fost desemnat câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite.

Cum arată Mihai Munteanu (Munti) la 3 ani de când a câștigat Chefi la cuțite

Mihai Munteanu, sau Munti așa cum îl cunosc fanii, cântărea peste 160 de kilograme, în timp ce se afla în competiția Chefi la cuțite.

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică

La scurt timp după ce s-a încheiat competiția, Munti a simțit nevoia unei schimbări și a făcut tot posibilul să slăbească zeci de kilograme. Pentru a slăbi, câștigătorul sezonului 6 de la Chefi la cuțite a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului.

Citește și: Kani de la Chefi la cuțite a devenit tată. Prima imagine cu bebelușul, publicată de fostul concurent

„M-am dus și m-am operat. Cam asta a fost. Greutatea asta la care am ajuns o aveam în liceu, așa că e nebunie. Operația te lasă de-a lungul vieții să mănânci exact ce vrei tu, dar în cantități foarte mici. Acum pot să îmi cumpăr haine cam de peste tot, nu mai trebuie să îmi dau comenzi special de prin străinătate. E un sentiment foarte plăcut. Uneori nu mă recunosc. Acum tot vreau să slăbesc și mai mult și mai mult. Doctorul mă vrea la 90 de kilograme. Cu cât slăbesc mai mult, cu atât îmi doresc și mai mult. În concurs aveam 160, apoi am mai luat 10 kilograme. Toată lumea îmi spune că e cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată", spunea Munti la finalul lui 2019, la Neatza cu Răzvan și Dani.

În prezent, Mihai Munteanu este într-o formă de zile mari. Și-a menținut fizicul și nu a mai luat în greutate. Cei care nu l-au mai văzut de ceva vreme ar putea avea dificultăți în a-l recunoaște, având în vedere că este total schimbat față de cel de acum 3 ani.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

La cei 35 de ani ai săi Munti este activ pe rețelele sociale, arătându-le fanilor fotografii cu el, dar și cu preparatele sale delicioase.

Munti a câștigat sezonul 6 de la Chefi la cuțite și le-a fost extrem de recunoscător colegilor care l-au ajutat în finală.

„ Chefi la cuțite a fost o experiență incredibilă, care m-a trecut prin toate stările. De la fericire, la agonie, de la dezamăgire..la multe speranțe. Nu mă așteptam să ajung atât de departe, am luat competiția pas cu pas și mi-am demonstrat mie, în primul rând, că totul este posibil”, spunea Munti după ce a câștigat competiția.

Munti a împărțit atunci premiul de 30 de mii de euro cu cei care l-au ajutat:

„În finală am lucrat cu colegii mei de echipă, Silviu, Alex, Valentin, Sorin şi Denis, care m-au ajutat enorm. A fost o muncă de echipă, toţi am lucrat cot la cot, de aceea spun că ultima bătălie nu a fost câştigată doar de mine, ci de noi, ca tot unitar. Chef Sorin Bontea ne-a fost alături cu sfaturi, ca şi pe parcursul sezonului, motiv pentru care vreau să îi mulţumesc. Este un om extraordinar. De ce cred eu că am câştigat? Cred doar că aşa a vrut bunul Dumnezeu”, spunea Munti în 2019.

Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare f... Liviu Chiorpec a murit. Celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite a pierdut lupta cu o boală nemiloasă...
Ultimele știri