Antena Căutare

Claudia Radu a emoționat cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”! „M-am simțit hărțuită, umilită”

Una dintre cele mai surprinzătoare povești de viață din ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este cea a tinerei Claudia Radu! Tânăra a impresionat cu povestea sa de viață, dar și cu rețeta aleasă!

Claudia Radu a emoționat cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”! „M-am simțit hărțuită, umilită” Galerie
Claudia Radu, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Claudia Radu a decis să gătească în ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” o delicioasă rețetă de diafragmă de vită la grătar cu piure de cartofi, cu fenicul la grătar cu dressing de măsline și verdețuri și un sos de ciuperci și smântână.

În timp ce și-a pregătit delicatesa cu multă grijă și atenție la detalii, explicând totul pas cu pas, aceasta a dezvăluit că viața sa a fost presărată și cu momente neplăcute, totul din cauza faptului că a fost, încă de mică, o persoană supraponderală!

Claudia Radu a pregătit o rețetă specială la emisiunea Chefi la cuțite

Cu lacrimi în ochi, Claudia Radu a rememorat la „Chefi la cuțite” episoadele care au marcat-o în copilărie.

citește și: Robert Csete, cerere în căsătorie la „Chefi la cuțite”! Reacția chefilor a fost savuroasă: „Cum să vii aici ca să-ți iei nevastă?”

„Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași.

Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită.

citește și: Cristian Boca este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Reacția lui Bontea: „Băi, nu cred”

Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi.

citește și: Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani

Apoi, concurenta a dezvăluit că în urmă cu opt ani și-a întâlnit logodnicul, un gurmand și el. Cei doi sunt pasionați de mâncare și de încercat arome ieșite din comun și nu se feresc să recunoască acest lucru. Încrezătoare, concurenta a sperat că va reuși să-i impresioneze pe jurații emisiunii „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă de ea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Amuleta 17 de la „Chefi la cuțite”, cea mai puternică de până acum! Ce bonus aduce: „Le întrece pe toate”... Au ieșit scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”! De ce s-a certat Sorin Bontea cu rivalii săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x