Antena Căutare

Claudia Radu de la Chefi la cuțite a demonstrat că a slăbit 30 de kg. Cum arăta anul trecut și cum arată acum fosta concurentă

Claudia Radu a avut parte de o transformare considerabilă în ultimul an. Semifinalista ezonului 8 Chefi la cuțite a publicat pe Instagram două imagini înainte și după ce a slăbit 30 de kilograme.

Claudia Radu, în bucătărie, la Chefi la cuțite Galerie
Claudia Radu de la Chefi la cuțite le-a arătat fanilor cât de mult a slăbit | Antena 1

Claudia Radu a mărturisit că a avut parte de un plan alimentar bine pus la punct de experți, iar antrenamentele la sală, au fost, de asemenea, puse la punct de antrenori.

Claudia Radu a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare purtând același tricou anul trecut și în prezent. Diferența este de 30 de kilograme.

„Bătălia tricoului, 1 an diferență”. Cum arată Claudette de la Chefi la cuțite după ce a slăbit

Datorită antrenamentelor Claudia Radu a acumulat 3 kilograme de masă musculară și a topit 30 de kilograme de grăsime.

„Bătălia tricoului, 1 an diferență! Funcționează programul alimentar pe care îl țin în prezent? Dacă nu v-ati convins încă, vă raspunde tricoul meu cu cele două fotografii before & after. Acum un an mai avea puțin și crăpa pe mine, în maxim o lună cred ca îl fac cârpă de șters.
-30 kg masă grasă și +3 kg masă musculară”, a scris fosta concurentă de la Chefi la cuțite, în dreptul colajului de fotografii publicat pe contul său de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea emoționantă a Claudiei Radu de la Chefi la cuțite: „Mi-a luat foarte mult să scap de complexe

În preselecțiile de la Chefi la cuțite, Claudia Radu și-a spus povestea de viață.

„Fiind și cea mai mică dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași”

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat

Claudia a mărturisit că s-a simțit subestimată, din cauza aspectului fizic.

„Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a mărtusit Claudia Radu.

De asemenea, concurenta a mărturisit că a fost marcată de perioada în care cei din jur o umileau:

„Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi.

În prezent, Claudia dă dovadă de ambiție, merge la sală, muncește din greu, iar rezultatele se observă.

Claudia Radu, parcurs impresionant în competiția Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a ales-o în echipa „Bulinelor”, impresionat fiind de gustul mâncării preparate de Claudia. Concurenta a evoluat pe parcursul competiției și a reușit să fie printre ultimii trei membri rămași în competiție, ai echipei lui Dumitrescu. Așadar, în semifinală, Roxana Blenche Claudia Radu și Kani l-au reprezentat pe chef Dumitrescu.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

În Finală, Roxana Blenche s-a confruntat cu Ionuț Belei și Maria Șandru, din echipa lui Sorin Bontea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x