Antena Căutare

„Mie îmi plac lucrurile grele, îmi place opulența”. După ouăle fermentate, concurenții de la Asia Express au avut o surpriză la Titani la cuțite

O parte din concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au acum șansa de-a savura un preparat savuros, pregătit la Titani la cuțite!

Nouă bucătari celebri din România au venit la Titani la cuțite pentru a face spectacol culinar, alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

CONCURENȚII DE LA ASIA EXPRESS, JURIU LA TITANI LA CUȚITE

Cu echipele formate din bucătari celebri (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Pascaru), cei trei jurați de la Chefi la cuțite au pregătit un drob în varianta fine dining!

citește și: Asia Express s-a mutat la Titani la cuțite! Sorin Bontea, lovitură neașteptată de la Florin Dumitrescu: „Du-te-n rozul meu”

Banda a curs și preparatele au ajuns în fața concurenților de la Asia Express, care s-au delectat cu trei rețete sofisticate: drob de miel cu piure de cartofi și salată (pregătit de echipa lui Cătălin Scărlătescu), pate de miel cu legume blanșate și sos de maioneză (pregătit de echipa lui Florin Dumitrescu) și drob la cuptor cu dulceață de roșii cherry și salată (pregătit de echipa lui Sorin Bontea).

„Mie îmi plac lucrurile grele, îmi place opulența”. După ouăle fermentate, concurenții de la Asia Express au avut o surpriză la Titani la cuțite

Concurenții de la Asia Express, jurați la Titani la cuțite

Concurenții de la Asia Express, jurați la Titani la cuțite

CITEȘTE ȘI: S-a întors roata, la Titani la cuțite! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu primesc o misiune specială: „E o idee malefică”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Farfuriile arată toate demențial, chiar m-au făcut curios”, a mărturisit Radu Vlăduț.

Oase a fost atât de încântat de ceea ce a găsit în farfurie, încât a spus că a avut un adevărat Revelion al papilelor gustative!

Rămâne totuși de văzut care a fost echipa care a primit cele mai multe voturi, la Titani la cuțite!

Chiar și cei mai buni bucătari din România au avut emoții la Titani la cuțite! Rețetele pregătite au fost adevărate capo... „Vine spre tine ca un șarpe veninos, care nu se termină”. Vedetele de la Asia Express au votat cu Bontea? Cine a câștiga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x