Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM"! Demonstrează că și tu ai stofă de maestru în bucătărie!

„Chefi la cuțite” îți propune să intri în cel mai tare concurs al momentului, ca să demonstrezi că oricine poate avea talent în bucătărie! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

„Chefi la cuțite” îți propune să intri în cel mai tare concurs al momentului, ca să demonstrezi că oricine poate face spectacol în bucătărie, chiar dacă nu e Chef! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

Concursul începe pe 06.11.2017 la ora 21:00 și se termină pe 12.11.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce slogan ați alege pentru echipa lui Chef Sorin Bontea și de ce?”.

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 13.11.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” folosesc mereu produsele din gama Regis Stone, fiindcă știu că o rețetă reușită se face nu doar cu ingrediente bine alese, ci și cu ajutorul unor instrumente de gătit ce nu dezamăgesc niciodată!

Stratul antiaderent pe care îl are tigaia Regis Stone Pan 28 CM îți va da șansa să pregătești fripturi delicioase, grătare, legume, clătite, omlete și tot ceea ce îți dorești, fără să folosești ulei! Alimentele nu se lipesc deloc și își păstrează aroma și aspectul plăcut!

Când a fost ultima oară când ai făcut ouă ochiuri și acestea au alunecat efectiv în farfurie, fără să fie nevoie să folosești spatule sau palete?

Vei avea șansa să încerci tot felul de combinații de fripturi cu garnituri savuroase, fiindcă tigaia Regis Stone Pan 28 CM e acolo să te ajute să faci spectacol în bucătărie!

Gătește sănătos și gustos, fără să faci mult fum! Nu mai da banii pe produse de curățat arsurile, fiindcă tigaia Regis Stone Pan 28 CM te scapă de toate neplăcerile! În plus, alimentele își păstrează gustul și substanțele nutritive.

O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face primul tău grătar delicios și aspectuos în tigaia Regis Stone Pan 28 CM, cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

Proba asta e pentru mov! Sau nu? Scărlătescu e sigur de victorie. ”Dacă nu-mi iese treaba în 30 de minute, vă împușc!”... Chef Sorin Bontea, scos din minți de o concurentă!: ”Doamne ferește, tu habar n-ai, mă! Arată-i cum se curăță morcovii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x