Antena Căutare

CONCURS! Câștigă o super tigaie ce te transformă într-un bucătar de cinci stele!

Îți dorești să faci spectacol în bucătărie, exact ca bucătarii din emisiunea „Chefi la cuțite”? Atunci intră în cel mai tare concurs al momentului și câștigă o super tigaie Regis Stone, care transformă gătitul într-o plăcere!

Îți dorești să faci spectacol în bucătărie, exact ca bucătarii din emisiunea „Chefi la cuțite”? Atunci intră în cel mai tare concurs al momentului și câștigă o super tigaie Regis Stone, care transformă gătitul într-o plăcere!

Concursul începe pe 11.06.2018 la ora 21:00 și se termină pe 17.06.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă echipa lui Chef Florin Dumitrescu ar fi un condiment, care fi acesta și de ce?”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 18.06.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Vrei să îți depășești limitele și să te simți precum un concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”? Atunci trebuie, mai întâi de toate, să le descoperi secretul! Cu tigaia Regis Stone Griddle Pan, chiar și cele mai îndrăznețe preparate devin o adevărată joacă de copil!

Învelișul special, antiaderent, te lasă să pregătești fel de fel de fripturi delicioase, tipuri de pește, mixuri de legume, tocănițe și multe alte rețete, totul fără ulei! Mâncarea nu se lipește deloc și ingredientele își păstrează aroma, textura și culoarea.

Cu Regis Stone Griddle Pan nu numai că gătești simplu și rapid, dar ai și grijă de sănătatea ta și a celor din jur! Ți-ai imaginat vreodată să poți găti ceva fără strop de ulei și fără teama că ingredientele se vor lipi?

Baza din oțel inoxidabil a produselor din gama Regis Stone permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care vei uita de grija amestecatului întruna.

Mâncarea nu se lipește, nu conține mult ulei, ingredientele arată senzațional, iar gustul este savuros! Cu siguranță ai primi votul celor trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”, indiferent de rețeta aleasă!

Așa că nu mai sta pe gânduri și intră în concurs, ca să câștigi și tu prima ta tigaie Regis Stone!

Mult succes tuturor!

Chef Scărlătescu, un nou șoc în bucătărie: "A fost prima dată când Amedeo a lucrat cu un peşte mai mare. L-am filet... Se întâmplă și la case mai.... verzi! Chef Sorin Bontea, criză de nervi, după ce Marlena confundă condimentele: "Do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x