Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu, descoperire ce l-a scos din minți! „Vă bateți joc de mine, am ajuns fraierul satului?!”

Situație incredibilă în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a făcut o descoperire ce l-a scos din minți!

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu, descoperire ce l-a scos din minți! „Vă bateți joc de mine, am ajuns fraierul satului?!”
Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În edițai 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțtie”, timpul din proba de gătit pe echipe s-a scurs rapid și concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să gătească o farfurie demnă de un bairam din anii 80-90.

Misiunea nu a fost una ușoară, dar toți bucătarii au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a obține maximul de voturi, la degustare și jurizare.

Florin Dumitrescu, criză de nervi la „Chefi la cuțite”

Când farfuriile au fost aproape gata, Florin Dumitrescu a făcut o descoperire ce l-a enervat la culme.

citește și: Pierdere dureroasă pentru Sorin Bontea! Ce concurent a părăsit competiția

citește și: Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”

„Ce faceți, mă, vă bateți joc de mine?! Ne batem joc, ce facem?! Chili con carne și chiftele cu ananas în 80-90? Ați luat-o razna! Sorine, tu zici de Grasul că face hamburger în anii 80-90 și tu faci mousse de ciocolată! Chiar așa am ajuns fraierul satului, să fiu singurul care se mai ține de probe?! Chiar așa, ne batem joc de probele astea?!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de supărat.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Cătălin Scărlătescu a explodat de nervi! Ce mărturisire neașteptată a făcut: „Poate pleci acasă”... Chefi la cuțite 2020. Un bairam ca la carte! Trupa Mandinga a jurizat farfuriile concurenților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x